Artyom Andreev Alekseevich

26 år gammel og fra Bodø. Utdannet sivilingeniør ved NTNU innen bygg og anleggsteknikk.

Jeg har lenge hatt et ønske om å bosette meg i Bodø etter endt utdanning. Trainee Salten ga meg muligheten til å jobbe et år på Rognan og et år i Bodø, så det passet veldig bra. Trainee-programmet  vil for øvrig bidra til at jeg får knyttet nye kontakter i Salten regionen, noe som øker sjansene for at jeg også kan få meg jobb i Bodø (eller i nærheten av) i framtiden. I tillegg vil jeg få muligheten til å utvikle meg personlig gjennom et program i regi av Nordnorsk Lederutvikling, som jeg tror er et veldig godt supplement til den utdanningen jeg allerede har.

Hos Saltdalshytta, hvor jeg skal jobbe det første året, skal jeg i hovedsak være med på å videreutvikle og oppgradere databasen som ligger til grunn for pris-kalkulasjoner og oppfølging av varelager.

Til høsten i 2018 drar jeg videre for å jobbe et år hos Bodø kommune. Her skal jeg være med på rehabiliteringen av en skole på Kjerringøya utenfor Bodø.

Om Bodø og Salten

Bilde av Bodø

Salten er kjent for sin dramatiske natur, og sine sterke kontraster. På sommeren regjerer midnattsolen, mens på vinteren danser nordlyset på himmelen.

Bli kjent med Saltenregionen her