Cathrine E. Andreassen

26 år gammel siviløkonom med spesialisering innen innovasjon og entreprenørskap fra Nord universitet.

Jeg søkte på traineeprogrammet fordi jeg så på det som en gylden mulighet til å få en kickstart på karrieren med varierende arbeidsoppgaver, gode nettverksmuligheter og ikke minst ta del i utviklingsprogrammet gjennom Nordnorsk lederutvikling.

Jobbet første periode hos Retura Iris. Der jobbet jeg i hovedsak med markedsføring, profilering og lanserte blant annet ny nettside. I periode to er jeg hos Iris Salten, og jobber her mer rettet mot økonomi og kvalitetssikring.

Trainee Salten gir meg mulighetene til å jobbe med spennende prosjekt, bli kjent med mange nye mennesker og utvikle meg både faglig og personlig. Å være med i Traineeprogrammet legger et godt grunnlag for videre karriere.

Om Bodø og Salten

Bilde av Bodø

Salten er kjent for sin dramatiske natur, og sine sterke kontraster. På sommeren regjerer midnattsolen, mens på vinteren danser nordlyset på himmelen.

Bli kjent med Saltenregionen her