Møt de nye traineene i kull 12!

 

Navn: Magnus Finvik

Alder: 21 år gammel (blir 22 i desember)

Hjemplass: Valnesfjord

Utdanning: Er utdannet dataingeniør med hovedfokus på programvareutvikling ved UiT sitt studiested i Bodø.

Hvilke bedrifter skal du jobbe hos? Jeg skal i første periode jobbe hos Løvold Solution as og i andre periode hos Bodø kommune.

Hvorfor søkte du på Trainee Salten?

Jeg søkte meg til Trainee Salten fordi jeg anså det som en kjempe mulighet til å få en god start på karrieren. Salten er et område jeg trives veldig godt i, og det er mange spennende bedrifter og muligheter for en med min utdanning. Gjennom programmet får man ta del i et utviklingsprogram i regi av Nordnorsk Lederutvikling som tidligere traineer snakker varmt om.

Hvilke forventninger har du til programmet?

Pakkeløsningen der man får lære mye om seg selv gjennom utviklingsprogrammet, nettverksbygging, samt yrkeserfaringen man får fra to ulike bedrifter tror jeg vil være veldig fint å ha i ryggen når man skal videre i arbeidslivet.

Hva er din drømmejobb?

Drømmejobben er nok ennå ikke helt ferdigtenkt. Men det hadde vært moro å kunne jobbet med noe en har skapt selv. Enten en egen bedrift eller et eget produkt.

 

Navn: Merethe Løkås

Alder: 27 år gammel

Hjemplass: Trondheim

Utdanning: Siviløkonom. Bachelorgrad fra Handelshøgskolen i Trondheim, med spesialisering innen markedsføring og innovasjon. Mastergrad fra Nord Universitet, med spesialisering innen internasjonal handel og markedsføring.

Hvilke bedrifter skal du jobbe hos? Starter første periode i Signal Bredbånd. Andre periode skal jeg være hos Kunnskapsparken.

Hvorfor søkte du på Trainee Salten? Det å få erfaring fra to av landsdelens mest spennende virksomheter, og i tillegg få delta på utviklingsprogrammet i regi av NNL, vurderer jeg som en perfekt start på arbeidslivet. Som trønder i Bodø er programmet også en unik mulighet for å bygge nettverk, og få en fot innenfor næringslivet i regionen.

Hvilke forventninger har du til programmet? Jeg forventer en spennende og utfordrende arbeidshverdag, med en bratt læringskurve. Videre håper jeg at det vil bli muligheter for å bryne seg på varierte oppgaver, hvilket kan gi meg innsikt i hvordan jeg bør spisse min kompetanse i fremtiden. I perioden som trainee håper jeg å møte inspirerende mennesker, og få nye tilskudd til mitt nettverk, både profesjonelt og sosialt.

Hva er din drømmejobb?

Svaret på det spørsmålet håper jeg å ha når perioden som trainee er over!

 

 

Navn: Artyom Andreev Alekseevich

Alder: 26 år

Hjemplass: Bodø

Utdanning: Utdannet som sivilingeniør innen bygg og anleggsteknikk ved NTNU

Hvilke bedrifter skal du jobbe hos? Saltdalshytta og Bodø kommune

Hvorfor søkte du på Trainee Salten? Jeg har alltid hatt et ønske om å bosette meg i Bodø etter endt utdanning. Trainee Salten ga meg muligheten til å jobbe et år på Rognan og et år i Bodø, så det var jo nesten midt i blinken. For øvrig vil trainee-programmet bidra til at jeg knytter flere kontakter i Salten regionen, noe som øker sjansene for at jeg også kan få meg jobb i Bodø (eller i nærheten av) i framtiden. I tillegg får man med seg kursing fra Nordnorsk Lederutvikling som jeg tror er et veldig godt supplement til den utdanningen jeg allerede har.

Hvilke forventninger har du til programmet? Jeg tror det blir to veldig spennende år. Jeg er veldig nysgjerrig på å finne ut i hvilken type arbeidsoppgaver jeg trives best med. Det kommer garantert til å bli utfordrende og lærerikt.

Hva er din drømmejobb? Det er nok å kunne jobbe med prosjektering av større bygninger eller broer. Jeg har sansen for store konstruksjoner som skiller seg ut i omverdenen. Det hadde vært kult å kunne pekt på en stor konstruksjon og sagt: «det bygget, eller den broen, har jeg vært med på å utvikle».

 

Navn: Silje Kristin Berg Stamnes

Alder: 24

Hjemplass: Bodø

Utdanning: Siviløkonom

Hvilke bedrifter skal du jobbe hos? Retura og Nord universitet

Hvorfor søkte du Trainee Salten? 

Jeg søkte Trainee Salten på grunn av den brede erfaringen man som nyutdannet kan få ettersom man får prøvd seg i to forskjellige bedrifter. I tillegg gir programmet unike muligheter knyttet til nettverksbygging, samt et utviklingsprogram i regi av NNL som jeg tror vil være bra å ha med seg videre i karrieren.

Hvilke forventninger har du til programmet? Mine forventninger er at jeg får utfordret meg på flere ulike områder, og at jeg lærer mye i løpet av de to årene. Jeg tror også utviklingsprogrammet til NNL vil bidra til personlig utvikling og en bedre forståelse av andre mennesker.

Hva er din drømmejobb? 

Drømmejobben er en jobb med godt arbeidsmiljø og varierte arbeidsdager hvor jeg får utfordret og utviklet meg selv. Det er en jobb som jeg gleder meg til å gå på hver dag.

 

 

Om Bodø og Salten

Bilde av Bodø

Salten er kjent for sin dramatiske natur, og sine sterke kontraster. På sommeren regjerer midnattsolen, mens på vinteren danser nordlyset på himmelen.

Bli kjent med Saltenregionen her