Om Trainee Salten

Trainee Salten er et samarbeid mellom 28 bedrifter i Bodø og Salten-regionen. Vi tilbyr deg som trainee et program på 22 måneder hvor du får testet og utviklet din kompetanse i to ulike bedrifter. Modulene har en varighet på 11 måneder og innholdet vil variere ut fra bedriftenes behov og din kompetanse.

Kompetansen som etterspørres fra medlemsbedriftene varierer fra år til år, og kanskje det er nettopp deg vi ser etter i år. Vanligvis er vi ute etter siviløkonomer og ingeniører med 3- eller 5 års utdanning. De siste årene har medlemsbedriftene også etterspurt kandidater med annen høyere utdanning.

I tillegg til utdannelse må du snakke/skrive/lese norsk og/eller et annet skandinavisk språk, og være under 35 år.

Trainee Salten søker etter kandidater som er sultne på kunnskap, nettverk og ønsker å sette spor etter seg i de ulike bedriftene man er i. Hvis du føler deg truffet av beskrivelsen, anbefaler vi deg å søke!

 

Som trainee får du:

– En spennende arbeidshverdag

– Konkurransedyktig lønn

– Unikt utviklingsprogram gjennom nnl

– Studieseminar og bedriftsbesøk

– Nettverk

Det virker!
Trainee Salten har blitt kåret til det beste regionale traineeprogrammet.
Gjennom et godt samarbeid mellom programmet og bedriftene sikrer vi deg en god start på yrkeslivet.
Søk nå!

Livet som trainee

Arbeidsoppgavene hos de enkelte bedriftene er forberedt før oppstart, og oppgavene vil variere ut fra bedriftenes behov og din kompetanse. På hver arbeidsplass får traineen en kontaktperson. I tillegg får hver trainee en fadder fra de traineene som er halvveis i programmet.

I november den første perioden har vi et studieseminar. Tema avgjøres ved oppstart av den første kullperioden. Studieseminaret har til hensikt å bygge kunnskap om rammebetingelser og premissgivere for næringsliv og offentlige etater og institusjoner.

Traineene er også på bedriftsbesøk hos andre bedrifter i nettverket – på den måten skaffer du deg en unik oversikt over næringslivet i Salten. I tillegg har du tilgang på toppledere i regionen – som kanskje kan bli dine døråpnere senere i karrieren?

Trainee Salten har siden sin oppstart i 2006 omsatt 57 høyt utdannende ungdommer gjennom 12 kull. 8 av disse er fremdeles i programmet, men av de ferdige traineene har 33 valgt å bosette seg i regionen.

Fagsamlinger med Nordnorsk Lederutvikling

Traineene får et unikt lærings- og utviklingsprogram i hele perioden.

Programmet gir deg innsikt, forståelse og læringsprosesser knyttet til personlig utvikling. Strategi, læring, kommunikasjon, team og teamutvikling, personlighetstrekk og konflikthåndtering er typiske tema som tas opp på kvartalsvise samlinger.

Traineene som har vært gjennom programmet verdsetter dette programmet høyt. Bare spør tidligere traineer om hvordan de opplever Nordnorsk Lederutviklling og sin personlige utvikling gjennom traineeprogrammet!

For mer informasjon om Nordnorsk lederutvikling se: www.nnl.no

 

 

Trykk her for å søke Trainee Salten!

 

 

Om Bodø og Salten

Bilde av Bodø

Salten er kjent for sin dramatiske natur, og sine sterke kontraster. På sommeren regjerer midnattsolen, mens på vinteren danser nordlyset på himmelen.

Bli kjent med Saltenregionen her