Alt er mulig
Svetlana Hansen kull 11

Svetlana Hansen kull 11

Navn: Svetlana Hansen
Kommer fra: Tallinn
Alder: 34 år
Utdanning: Master i Energy Management
Har jobbet i: Dragefossen og Bodø Energi
Fullført traineeprogrammet i 2018

Hva har vært det beste med Trainee Salten?

Det beste har vært å være på samlinger med de andre traineene og blitt kjent med Stein Markussen i nordnorsk lederutvikling. Det at jeg har fått et stort nettverk ved å være med i traineeprogrammet er også et pluss, og så har vi hatt det veldig sosialt og gøy sammen.

Hva har du lært om deg selv i løpet av denne perioden?

Jeg har lært å kjenne meg selv og andre på en ny måte. I tillegg har jeg blitt enda tøffere, forbedret selvtilliten min og lært at alt er mulig.

Hva er planene nå etter Trainee Salten?

Nå skal jeg fortsette å jobbe i Bodø Energi, som salgssjef, hvor jeg skal overbevise bodøværingene at man bør handle lokalt.

Beste minne fra Trainee Salten?

Jeg har hatt noen hyggelige opplevelser med utedo på hyttetur, hehe, neida. De beste minnene jeg sitter igjen med er fra samlingene og når vi var på Oslo business forum.

Hvorfor skal andre søke Trainee Salten?

Andre bør søke fordi det er en unik mulighet til å lære mye og skape stort nettverk. Og så tror jeg det gir deg større muligheter for å få en bedre jobb raskere med 2 år i arbeidslivet gjennom et traineeprogram, sammenlignet med 2 år i arbeidslivet uten å være trainee.