Jeg håper å finne drømmejobben under traineeperioden!
Anh Quynh Nguyen, kull 13

Anh Quynh Nguyen, kull 13

Navn: Anh Quynh Nguyen
Kommer fra: Trondheim
Alder: 26
Utdanning: Mastergrad i kjemi fra NTNU
Skal jobbe hos: Iris Produksjon og Nexans

Hvorfor søkte du traineeprogrammet?

Jeg søkte Trainee Salten fordi jeg ønsker en spennende start på arbeidslivet. Muligheten til å jobbe i ulike bransjer og bygge nettverk i to bedrifter anser jeg som gull verdt som nyutdannet. I tillegg gir også NNLs utviklingsprogram en bedre forståelse av meg selv og andre.

Hvilke forventninger har du til programmet?

Jeg forventer en spennende arbeidshverdag, der jeg får jobbe sammen med flinke mennesker og blir utfordret i ulike områder. Gjennom de ulike arbeidsoppgavene håper jeg å finne ut hvilke oppgaver jeg trives med, og hvordan jeg kan jobbe de jeg trives mindre med.

Hva er din drømmejobb?

Jeg håper å finne drømmejobben under traineeperioden!