Har du lyst å jobbe med tjenestedesign og digitalisering?

Bodø kommune er nå på jakt etter en trainee som kan bidra til utviklingen hos digitaliserings- og IKT-kontoret!

Aldri før vært mer spennende å jobbe for Bodø kommune

Bodø kommune er offensive, gode på samhandling og utvikler stadig nye og smarte løsninger. Her vil du bli en del av et stort fagmiljø, sammen med om lag 4.500 medarbeidere. Det skjer mye i fylkeshovedstaden, og Bodø kommune leter dermed etter ansatte som kan ta del i denne spennende utviklingen.

– Vi har god erfaring med traineeprogrammet, og traineene får ta del i store prosjekter og bidrar stort i utviklingen som skjer rundt oss. Denne gangen er det med fokus på tjenestedesign og digitalisering vi søker trainee, sier Ann-Elisabeth Rystad som jobber i Bodø kommune.

Bodøsamfunnet er preget av sterk vekst, og har blant annet blitt kåret til Europeisk Kulturhovedstad i 2024. Som trainee i Bodø kommune vil du derfor kunne bryne deg på store og komplekse utfordringer og arbeidsoppgaver, samtidig som du får tilgang til et bredt nettverk.

Søk her!

På jakt etter digitaliserings-kompetanse

Bodø kommune har utpekt seg nasjonalt med arbeidet sitt innen digitalisering, og satser tungt som pilotkommune på en rekke digitale løsninger. Digitaliserings- og IKT-Kontoret arbeider til daglig tett med nasjonale og regionale aktører for å ta i bruk nye IKT-løsninger med formålet om å optimalisere og effektivisere kommunens tjenester. Som en fremtredende aktør innenfor digitalisering ønsker enheten nå å knytte til seg kompetanse innenfor fagområder som:

• Digitalisering
• RPA eller Power Automation
• Tjenestedesign
• Prosjektledelse
• Prosessforbedring
• MS Azure arkitektur
• Informasjonssikkerhet

– Hos oss vil du få delta på spennende prosjekter både internt så vel som sammen med andre kommuner regionalt og nasjonalt. Vi har stort fokus på bærekraft i kommunen, og mye av det vi jobber med handler om å utvikle oss i en bærekraftig retning gjennom digitalisering og prosessforbedring, fortsetter Ann-Elisaebth.

Har du bachelor eller masterutdannelse innenfor IKT eller digitalisering og god forståelse for hvordan ulike digitale løsninger kan implementeres på best mulig måte? Da bør du søke på denne stillingen!