Jeg har hørt mye bra om programmet
Caroline Joakimsen, kull 14

Caroline Joakimsen, kull 14

Navn: Caroline Joakimsen
Kommer fra: Bodø
Alder: 26
Utdanning: Siviløkonom
Skal jobbe hos: NOBL

Hvorfor søkte du traineeprogrammet?

Jeg søkte på traineeprogrammet fordi jeg ser på programmet som en unik mulighet til å ”kickstarte” en karriere. Det som fanget min interesse var kombinasjonen mellom teori og praksis. I programmet legges det til rette for at jeg skal få testet ut kunnskap som jeg har tilegnet meg gjennom studiet, samtidig som det er fokus på personlig utvikling gjennom utviklingsprogrammet i regi av NNL. Samtidig har jeg hørt mye bra om programmet fra bedrifter og tidligere deltakere.

Programmet legger også til rette for at jeg får innsikt i ulike næringer i Salten, som videre er med på å bygge mitt nettverk i regionen. Jeg ser også på Trainee Salten som en god plattform for å utvikle meg selv gjennom diskusjon med de andre deltakerne i programmet. Dette gjør at overgangen fra studier til jobb blir tryggere.

Hvilke forventinger har du til programmet?

Som trainee forventer jeg at jeg vil få mer varierte oppgaver enn det en fast ansettelse ville gitt meg. Jeg forventer derfor mange spennende utfordringer, slik at jeg får utviklet meg både i jobbsammenheng og personlig. Håpet mitt er at etter endt program sitter igjen med masse kunnskap om arbeidslivet og meg selv som jeg kan nyte godt av senere. 

Hva er din drømmejobb?

Som nyutdannet er det vanskelig å definere hva som er ”drømmejobben”. Jeg ønsker meg en jobb som er utfordrende der jeg stadig lærer noen nytt, samtidig som det er et godt arbeidsmiljø. Jeg håper at etter to år i Trainee Salten der jeg får testet forskjellige oppgaver vil gi meg et mer konkret svar på hva som er min ”drømmejobb”.