Fra Roma til Rognan
Cecilia Patriarca - Kull 16

Cecilia Patriarca - Kull 16

Navn: Cecilia Patriarca
Kommer fra: Roma
Alder: 28
Utdanning: Master bærekraftig arkitektur
Trainee hos: Dragefossen

Hvorfor søkte du traineeprogrammet?

Min historie i Salten-regionen begynner for omtrent 11 år siden, da jeg flyttet til Norge med et interkulturelt utvekslingsprogram og bodde og studerte i Bodø som utvekslingsstudent. Da jeg kom hjem til Italia fra den turen, forsto jeg at jeg hadde funnet mitt sted i verden, og Norge var det stedet. Jeg søkte på traineeprogrammet fordi jeg ønsket å flytte tilbake til Nord-Norge etter å ha tatt utdanning både i Italia og i Trondheim. 

Helt siden jeg hørte om traineeprogrammet syntes jeg programmet hørtes ut som en spennende mulighet til å få brukt masteren min til noe relevant, og samtidig få en unik innsikt i næringslivet i Salten. Jeg tror dette er en fantastisk måte å nå nye høyder karrieremessig. 

Hvilke forventninger har du til programmet?

Jeg forventer å få oppleve varierte arbeidsoppgaver, der nivået på oppgavene øker i takt med graden av mestring. I tillegg forventer jeg å oppnå personlig utvikling gjennom NNL-programmet, og bli utfordret på mine sterke og svake sider, slik at jeg får økt bevisstheten på hvordan jeg selv og andre tenker og jobber. 

Det å skape relasjoner og et bra nettverk er også noe jeg setter høyt og det håper jeg traineeprogrammet leverer på. 

Hva er din drømmejobb?

På dette stadiet av karrieren min, kunne jeg ikke drømt om en mer interessant jobb enn den jeg har nå hos Dragefossen. Drømmen er, og har alltid vært å ha en jobb der man blir utfordret hver eneste dag og aldri slutter å lære. Om ti år vil jeg se meg selv som daglig leder/direktør i et stort selskap, der jeg har mulighet til å ha innflytelse på bærekraftig utvikling i byggebransjen.