Jeg forventer en innholdsrik og utfordrende arbeidshverdag
Celina Victoria Svaleng, kull 14

Celina Victoria Svaleng, kull 14

Navn: Celina Victoria Svaleng
Kommer fra: Bodø
Alder: 25
Utdanning: Master i ledelse av teknologi ved NTNU
Skal jobbe hos: Signal Bredbånd

Hvorfor søkte du traineeprogrammet?

Jeg søkte traineeprogrammet fordi det gir en unik mulighet til innsikt i næringslivet i Salten, og samtidig muligheten til å bygge nettverk og relasjoner på tvers av bransjer. Etter endt studietid i Trondheim ønsket jeg å flytte tilbake til hjembyen min Bodø. Samtidig ville jeg ikke at dette valget skulle gå på bekostning av karrieremessige utfordringer og muligheter. Jeg følte meg veldig trygg på at Trainee Salten kunne tilby alle de utfordringer og erfaringer jeg ønsket meg, både faglig og sosialt.

Hvilke forventinger har du til programmet?

Jeg forventer en innholdsrik og utfordrende arbeidshverdag hvor jeg kan lære hvilke oppgaver jeg foretrekker samt hvordan jeg arbeider best. I tillegg forventer jeg å oppnå personlig utvikling gjennom NNL-programmet,  og opparbeide meg gode verktøy til å takle fremtidige utfordringer. Jeg forventer også en svært bratt læringskurve og et stort læringsutbytte som vil være et solid fundament i startfasen av min karriere. Jeg håper også jeg får testet ut mye av det jeg har lært under studiene i praksis, og at jeg dermed får utfyllende kunnskap som samlet gir god kompetanse.

Hva er din drømmejobb?

Min drømmejobb må jeg beskrive på bakgrunn av hvilke faktorer jeg motiveres av. Jeg opplever variasjon og et stort læringsutbytte som motiverende. I tillegg drømmer jeg om å få ansvar for spennende prosjekter både med og uten personalansvar.