Bygge nettverk og møte mennesker
Eline Olafsrud, kull 14

Eline Olafsrud, kull 14

Navn: Eline Olafsrud
Kommer fra: Spydberg i Indre Østfold
Alder: 25
Utdanning: Master i sosialantropologi
Skal jobbe hos: BE Kraftsalg og BE Varme

Hvorfor søkte du traineeprogrammet?

Jeg kom over traineeprogrammet ved en tilfeldighet og syntes det hørtes utrolig spennende ut. Jeg hadde lyst til å flytte på meg og oppleve Nord Norge, og da var spesielt Bodø aktuelt med fantastisk natur og kulturliv, samtidig som det er en spennende by i stor utvikling og med gode flyavganger. Selve programmet fremstod som unikt for meg i kombinasjon med tett samarbeid mellom bedrifter og NNL, hvor jeg får en spennende mulighet til å videreutvikle meg. Det var også en stor fordel for meg som ny i byen å bli en del av et kull med traineer, hvor vi kan dele erfaringer og bygge på hverandre.

Hvilke forventinger har du til programmet?

Ved å gjennomføre to perioder i forskjellige firmaer, Bodø Energi Kraftsalg og BE Varme, forventer jeg å få en bred erfaring. Som trainee tror jeg man har en unik mulighet til å stille spørsmål og få være med på ting man kanskje ellers ikke ville ha fått muligheten til. Jeg håper på en variert arbeidshverdag hvor jeg får utfordret meg selv og testet mye nytt, samt opparbeide god kjennskap til bedriftene og arbeidsmarkedet, og et bredt nettverk.

Hva er din drømmejobb?

I min drømmejobb har jeg lyst til å jobbe med utvikling og gjerne prosjektarbeid/ledelse, hvor jeg får jobbe med analyse, kommunikasjon og formidling. Jeg har stor interesse for å samle informasjon og finne ut «hvorfor», for så å anvende informasjonen til «hvordan». Jeg trives godt i tett samarbeid med andre og ønsker meg en jobb hvor jeg kan bygge nettverk og møte mennesker.