Kunne du tenkt deg å ta del i utviklingen av et nytt selskap?

Som trainee i HRM Norge AS og konseptet Min Personalsjef, får du en unik mulighet til å være med på en spennende utviklingsreise!

Brenner for effektivisering av digitale systemer

HRM Norge utvikler gjennom konseptet Min Personalsjef en moderne HRM-tjeneste, som kommer til å jobbe tett sammen med Nord universitet. Tjenesten retter seg mot norske småbedrifter som har behov for enkel systemstøtte, og er et sted å henvende seg til når det gjelder personalrelaterte spørsmål. I forbindelse med dette, ønsker de nå å tiltrekke seg en trainee.

– Vi er på jakt etter en engasjert og ivrig trainee som vil være med på denne utviklingsreisen. Du vil være del av et ungt og dynamisk miljø, sammen med en rekke HRM-studenter som skal jobbe med systemstøtten og/eller gi rådgivende  støtte til våre kunder. Vi brenner for at organisasjoner skal effektivisere digitale systemer, sier Tore Heitmann-Hansen, daglig leder i HRM Norge.

HRM Norge har en bred erfaring med å bistå organisasjoner HR-prosessene. En viktig del av dette er å bidra til å forenkle og effektivisere prosesser og verktøy som benyttes. Som trainee hos HRM Norge AS vil oppgavene være mange, og læringskurven blir bratt.

SØK STILLINGEN HER!

 

Ønsker du å:

  • lære mye om både HR-systemer, HR-prosesser og HR-faglige spørsmål?
  • Implementere et enkelt HRM-system til kunder?
  • Være med i utviklingen av nye HR-prosesser?
  • Yte support, samt støtte og utvikle HRM-studentene?
  • Ha en viktig rolle i å lære opp og bistå HRM-studentene?
  • Bistå kunder med deres utfordringer?

Da vil dette være stillingen for deg! Her får du mulighet til å bygge en bedrift, samtidig som du bidrar til å spre kunnskap og verktøy for å nå strategiske målsetninger og ivareta menneskene i organisasjonene du jobber med.