Søker 3 traineer til konsernet

Alle gode ting er tre, så i 2018 klinker Iris Salten konsernet til og jakter tre nye traineer!

Markedsføring, ingeniør og økonom

Selskapene Iris Salten, Iris Produksjon og Retura Iris er spente på om de rette kandidatene dukker opp i søkerbunken i år. Har du kompetanse innenfor markedsføring, ingeniør eller økonomi, ja da er du kanskje en av de som kan smykke seg med tittelen trainee i Iris konsernet.

Studerer du markedsføring og kommunikasjon og er av den litt kreative typen, vil du passe perfekt som trainee i Iris Salten. De søker en trainee innen kommunikasjon og informasjon som skal jobbe med markedsføring for hele konsernet.

Ferdig utdannet ingeniør? Da kunne det vært spennende å jobbe med industriell prosessfokus og optimalisering av interne prosesser i datterselskapet Iris Produksjon.

Holder du snart siviløkonom diplomen i hånden, kan datterselskapet Retura Iris være noe for deg. De søker en siviløkonom gjerne med IT og ledelse bakgrunn.

Med fra starten

Konsernet har som mål og til enhver tid ha minst en trainee, og har siden siden oppstarten av traineeprogrammet tatt imot 13 traineer. Avfallsselskapet Iris Salten IKS har en aktiv rolle i Trainee Salten programmet, og har bidratt både i etablering av ordningen og utvikling av programmet. Iris Salten er også hovedsponsor for Trainee Salten.

– Å være med i et fellesskap for å gi unge med solid utdanning muligheter, slik at de bli værende i regionen, er en viktig del av vårt samfunnsansvar, sier administrerende direktør Leif Magne Hjelseng.

Ønsker du å bli trainee i Iris Salten? Spesifiser det i søknaden din.

Du finner mer informasjon om Iris på deres nettside her.

Søknadsskjema finner du her.