Lyst på en jobb i et mangfoldig miljø som er kjent for å være «The Place to be»?

IT selskapet Atea er på jakt etter å knytte til seg personer med ulik bakgrunn, og er opptatt av å skape et mangfold av kompetanse, erfaringer og personlige egenskaper. Bli en del av et unikt miljø, søk traineestilling til Atea!

For Atea er det de rette menneskene som er viktig når de leter etter nye medarbeidere og det er ikke uten grunn at deres slagord er «The Place To Be». Dette skapes ved å ha et mangfold av mennesker, med ulik kompetanse, erfaring og personlige egenskaper. Dette betyr at Atea har et mangfold på jobb og det er mange ulike sosiale aktiviteter som gjennomføres, alt fra toppturer og sykkelritt, til lønningspils og andre sosiale aktiviteter.

Hvem er Atea?

Atea er rådgivere for teknologiske løsninger og selskapet bruker deres kompetanse for å digitalisere fremtidens Norge. De jobber innenfor både privat og offentlig næringsliv, innenfor sistnevnte er selskapet spesielt involvert med Smart Cities. Noen satsingsområder inkluderer: Industri 4.0, havbruk, velferd, utdanningsteknologi, smartbygg. I Norge har selskapet over 1650 medarbeidere.

Hva ser Atea etter i en trainee?

Atea har god erfaring med traineer fra tidligere, og ønsker personer som er nysgjerrige og tør å utfordre.

– Vi er på utkikk etter en person med god gjennomføringskraft som kan være en viktig støttespiller for vårt Bodøkontor. Du vil være til uvurderlig hjelp for ledelsen og vil bistå både salgs og markedsføringsavdelingen med backofficeoppgaver, samt delta i aktiviteter som vil gi Atea større forståelse og kjennskap til nye og eksisterende markeder. Muligens har du lyst å jobbe videre med salg og for den rette personen er det store utviklingsmuligheter. Atea er innenfor sitt område Norges største IT selskap og utviklingsmulighetene er mange, så her er det bare din vilje som setter begrensninger, sier daglig leder Dag Frøhlich.

Både samfunnet og Atea er i endring, og selskapet har behov for å knytte til seg personer med ulik bakgrunn, dette kan være nyutdannede, folk som ikke nødvendigvis har erfaring fra IT-bransjen tidligere eller annet. Atea erfarer også at nyutdannede som har en grunnleggende kompetanse, er sulten, nysgjerrig og ekstremt lærevillig og ikke minst har et genuint ønske om å være med å skape, gjør akkurat dette.

 

Atea legger stor vekt på egenskaper når de er på utkikk etter nye medarbeidere og har listet opp følgende egenskaper en trainee bør ha:

 • Gode språkkunnskaper (norsk og engelsk), muntlig og skriftlig
 • Nysgjerrig og engasjert, samt opptatt av teknologi
 • Positiv og serviceorientert
 • Ryddig, strukturert og effektiv
 • Stå-på vilje og gjennomføringskraft
 • God relasjonsbygger
 • Evner å jobbe selvstendig og ta initiativ

 

Godt og variert arbeidsmiljø med mulighet for spennende arbeidsoppgaver

Hos Atea har du muligheten til å jobbe i et ekstremt voksende miljø, med mange spennende personer og utfordrende oppgaver. Arbeidsoppgavene vil tilpasses den riktige personen, men en trainee bør kunne bistå innen følgende områder:

 • Innhenting, kartlegging og analyse kunder
 • Delta i månedsavslutning
 • Bistå i diverse regnskapsoppgaver
 • Utarbeide diverse rapporter for bruk internt og eksternt
 • Bistå med gjennomføring av lokale aktiviteter

 

Høres dette ut som noe du kunne trives ekstremt godt med? Skriv det i søknaden din!