Å jobbe i Retura Iris er spennende og lærerikt

Da Silje Stamnes var på tampen av siviløkonomstudiet, anså hun det som en unik mulighet å starte karrieren sin i Trainee Salten. Det var ikke vanskelig for Silje å takke ja, når Retura Iris tilbydde henne traineestilling i første periode.

Hos Retura Iris har Silje mange varierte arbeidsoppgaver og trives svært godt i bedriften. Som trainee får hun delta på mye spennende som kanskje ikke alle nyutdannede får muligheten til.

–  Jeg har svært varierte arbeidsoppgaver. Holder på med alt fra markedsføring til IT-systemer og digitalisering. I tillegg får jeg delta på styremøter og andre relevante møter som er veldig interessant og lærerikt å få delta på som nyutdannet. Jeg er veldig fornøyd med arbeidsoppgavene mine og føler jeg får utfordret meg på mange områder. Det er også gøy å få prøvd ut det man har lært på studiet i praksis.

Retura ønsker trainee i 2018

Retura Iris som er totalleverandør av tjenester innen avfall og gjenvinning, jakter også trainee i 2018. Selskapet ønsker en siviløkonom med IT og ledelse bakgrunn.

– Jeg oppfordrer nyutdannede til å søke på traineestilling hos Retura Iris. Å jobbe i Retura er spennende og lærerikt. I tillegg til at man får jobbe i et godt arbeidsmiljø med utrolig mange hyggelige mennesker.

Om en spør Stamnes hva hun synes om traineeprogrammet så langt, er det ikke mangel på adjektiver.

– Traineeprogrammet er unikt, lærerikt, utfordrende og gøy!

 

Ønsker du også å jobbe i Retura Iris? Spesifiser det i søknaden din.

Du finner mer informasjon Retura Iris på deres nettside.