Kan du tenke deg å jobbe i et av verdens mest moderne smelteverk?

Elkem Salten er en av verdens ledende produsenter av silisiumrelaterte avanserte materialer og metaller. Nå kan du få muligheten til å jobbe i dette spennende selskapet.

Varmt arbeidsmiljø med 1.800 grader på det meste

Elkem Salten holder til i Straumen, i Sørfold kommune. Selskapet har tre store smelteovner som produserer silisium og er et av verdens største og mest miljø- og energieffektive smelteverk. Selskapet har de siste årene gjennomført flere store og viktige miljøinvesteringer, der 50 prosent reduksjon av NOx utslipp og bygging av gjenvinningsanlegg er de største og mest betydningsfulle. Reduksjonen av NOx utslipp tilsvarer utslippene fra ca. 500.000 diesel biler, og det nye gjenvinningsanlegget produserer nok energi til ca. 15.000 husstander. 

 – Som trainee hos oss vil du bli en del av et inkluderende og varmt arbeidsmiljø, med hele 1.800 grader på det meste. I tillegg er mulighetene for utvikling gode, og du vil få ta del i en spennende arbeidshverdag. For oss er menneskene viktig for utviklingen av selskapet, og vi har tro på at mangfold er en styrke, sier Rune Olsen, administrerende direktør Elkem Salten. 

Elkem Salten leter nå etter en teknisk trainee. 

 – En teknisk trainee vil være en prosjektingeniør, gjerne innenfor automasjon og vil få en viktig rolle i driftssikkerheten, fortsetter Olsen.  

Kvalifikasjoner og egenskaper som gjør at du smelter rett inn

Hos oss vil du bli en del av et kompetansenettverk og du får ta del i utviklingen av selskapet og regionen. Elkem Salten ønsker deg som:  

  • Er utdannet sivilingeniør eller tilsvarende 
  • Er strukturert og analytisk  
  • Er selvstendig, men har også gode samarbeidsegenskaper 
  • Motiveres av forbedring og utvikling 
  • Tar initiativ og har gjennomføringsevne 

Kunne du tenkt deg å jobbe med spennende oppgaver? Les mer om Elkem Salten her Søknadsskjema finner du her.