Har du lyst å være med på å utvikle din egen stilling?
Ureddplassen, hvor Moldjord Bygg og Anlegg har vært totalentreprenør.

Ureddplassen, hvor Moldjord Bygg og Anlegg har vært totalentreprenør.

Moldjord Bygg og Anlegg leter etter en kandidat som kan være daglig leders høyre hånd!

Et selskap med store ambisjoner

Moldjord Bygg og Anlegg AS er en tradisjonsrik entreprenørbedrift, etablert i 1950 og har i dag 70 ansatte. Selskapet utfører både maskinarbeid, betongarbeid og tømring i egen regi. De kjører dermed prosjektet fra grunnarbeid til ferdig bygg. Referanselisten er lang og omsetningen forventes å passere 200 millioner i 2021, og selskapet har ambisjoner om videre vekst!

For å kunne oppfylle ambisjonene ønsker de nå å knytte til seg en ressurs som bidra til å bygge organisasjonen og være en del av utviklingen av selskapet.

 – Vi ønsker å styrke vår organisasjon og vokse enda mer. Vi kan derfor love spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, sier daglig leder i Moldjord Bygg og Anlegg, Finn Nikolaisen.

Traineen vil jobbe tett opp mot daglig leder, og jobbe med oppgaver knyttet til både økonomi, HR, utvikling, marked- og markedsstrategier, samt arbeide som prosjektleder. Her vil man få en unik mulighet til å utvikle sin egen stilling, samtidig som man får innsikt i ulike deler av en organisasjon og bidrar til styrking av selskapet.

Et teamfokusert arbeidsmiljø

Filosofien til Moldjord er «Å bygge er å samarbeide», og selskapet lever etter at man oppnår best resultat ved godt samarbeid og felles forståelse for målet. Det gjelder både internt og i tilnærming til alle prosjekter. Derfor vil du som trainee bli en del av et godt arbeidsmiljø, med glade og positive kollegaer som gjerne slår av en spøk eller to.  

Kompetanse

Det vil være et bredt spenn i arbeidsoppgaver for en trainee hos Moldjord, men selskapet ser etter noen som gjerne har følgende kompetanse eller kvalifikasjoner:

  • Økonomi og administrasjon
  • HR og personalledelse
  • Strategi og ledelse
  • Organisasjonsutvikling

Ønskede egenskaper:

  • En person som tør å ta en utfordring og har bein i nesen
  • Omgjengelig og evner å arbeide godt i team
  • Analytisk orientert da det også vil bli en del controller-arbeid

 

Vil du utforme din egen stilling og bidra til utvikling i et spennende selskap? – Send inn en søknad her!!