Vil du ha spennende oppgaver og bli en del av et sterkt fagmiljø?

Nordland fylkeskommune ønsker nå å rekruttere en trainee til avdeling for transport og infrastruktur, og gi deg som nyutdannet muligheten til en bratt læringskurve!

Jobber for et attraktivt og inkluderende samfunn

Nordland fylkeskommune (NFK) er en stor arbeidsgiver med ca. 3200 medarbeidere spredt i hele fylket.

– På vegne av innbyggerne i Nordland forvalter vi felles verdier til felles beste. Gjennom våre medarbeidere skal fylkeskommunen bidra til at Nordland er et attraktivt og inkluderende samfunn hvor folk føler seg velkommen, ønsker å bosette seg og blir boende. Våre kjerneverdier er tillit, åpenhet og lojalitet, sier Roar Hunstad, prosjektleder i NFK.

Hos NFK vil du jobbe som en del av et team innen vegutbygging. Seksjon for vegutbygging består av 25 medarbeidere, og er en del av avdeling for transport og infrastruktur i Nordland fylkeskommune.

– Vi har mange spennende arbeidsoppgaver og et sterkt fagmiljø innen konstruksjon, elektro og byggeledelse. På grunn av store arbeidsoppgaver nå og i fremtiden ønsker vi å gi nyutdannede muligheten til å få innsyn og lære av denne karrieren, fortsetter Hunstad.

Søk her!

Hvilke arbeidsoppgaver kan du forvente deg?

Som trainee vil du ha ansvar for oppfølging av prosjekt innen vegutbygging, sammen med byggeleder og kontrollingeniør. Videre vil du utføre kontroll av helse, miljø og sikkerhet for prosjektene.

Du vil få kurs innen sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA), samt førstehjelp. Denne stillingen vil gi deg en bratt læringskurve, og du får anledning til å lære om anlegg, spesielt mot veg, brukonstruksjoner og oppfølging av entreprenører.

Har du høyere utdannelse innenfor ingeniørfag og ønsker å bli en del av et større miljø? Da anbefaler vi deg å søke her!