Kunne du tenkt deg å jobbe med kommunikasjon, strategi, salg og marked for landets største bedriftsfellesskap?

Norge og Nordland trenger sunne bedrifter som kan skape verdier og arbeidsplasser i hele landet. Bedriftene bidrar til liv og lys i bygd og by, skaper verdiene som trygger velferden og er avgjørende for å løse klima- og miljøutfordringene.

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er Norges største fellesskap for bedrifter og en av landets viktigste samfunnsaktører. NHO representerer et stort mangfold av jobb- og verdiskapere landet over. NHO Nordland representerer i overkant av 1.700 bedrifter med rundt 24.000 årsverk, på tvers av ulike bransjer. Gjennom politisk påvirkning, gjennomslag i forhandlinger og attraktive medlemstjenester, skal NHO bidra til lønnsomhet i medlemsbedriftene, og dermed en bærekraftig samfunnsutvikling.

Kollegialt felleskap

NHO Nordland har i dag 4 ansatte, men er sammen med NHOs lands- og bransjeforeninger et større kollegialt fellesskap – både ved våre nyoppussede kontorer i Bodø, men ikke minst sammen med våre kolleger i resten av Nord-Norge og landet, som vi jobber tett med i det daglige 

 NHO Nordland er nå på jakt etter en trainee som kan bidra på laget i arbeidet for å styrke bedriftene og forme en grønnere fremtid.  

Vi er på jakt etter en trainee som vil stå på for økt bærekraftig jobb- og verdiskaping i nord, og som kan bidra til innsatsen for bedriftene våre. Nord-Norge er mulighetenes landsdel, men de ordene gir ingen mening, dersom vi ikke skaper gode karrieremuligheter for nyutdannede. Derfor vil vi satse på en trainee når vi nå bygger laget videre, sier regiondirektør i Nordland, Daniel Bjarmann-Simonsen.  

Koronapandemien har skapt store utfordringer for store deler av næringslivet i Nordland, samtidig som vi har fortsatt jobben med å løse klima- og miljøutfordringene. NHO Nordland har jobbet på spreng for å bistå bedriftene i krisen og for at det legges til rette for det det grønne skiftet.  

– Vi har en stor organisasjon hvor det avgjørende at vi evner å snu oss raskt i tråd med bedriftenes behov, men ikke minst samfunnsutviklingen. Det skjer mye, hele tiden, og jeg kan love en bratt læringskurve og fullt trykk, sier Bjarmann-Simonsen. 

Hvordan vil det være å jobbe hos NHO Nordland?

Mulighetene for spennende og utfordrende arbeidsoppgaver er store. NHO og NHO-fellesskapet består av flere hundre ansatte og representerer utallige karriere- og personlige utviklingsmuligheter. Du vil få en unik mulighet til å bygge nettverk i næringslivet, offentlig forvaltning og politikk. Det vil bli mulighet for hospitering ved hovedkontoret. NHO Nordland ønsker en trainee som gjerne har kvalifikasjoner innenfor: 

  • Salg og markedsføring 
  • Kommunikasjon  
  • Strategi  

Noen nøkkelegenskaper vi ser ekstra etter: 

  • Salgsferdigheter og evne til relasjonsbygging 
  • Solide skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter  
  • Nytenkende, strategisk, resultatorientert, handlekraftig, strukturert og tillitsskapende

– Innsikt og evne til å bidra til enkel redigering og produksjon av innhold vil være bonus, skyter Bjarmann-Simonsen inn 

 Er du en kreativ og nysgjerrig person, som også synes det høres spennende ut å jobbe som trainee i NHO Nordland? – Send inn en søknad her!