Trainee Salten henter nyutdannede toppkandidater og matcher de med bedrifter som søker ung hjernekraft.

Ung arbeidskraft i Salten

Sammen med en rekke medlemsbedrifter i Bodø og Salten, styrker traineeprogrammet regionen ved å rekruttere og beholde ung arbeidskraft i Salten. Traineeprogrammet har en varighet på 1 år, og innholdet vil variere ut fra traineebedriftens behov og traineens kompetanse.

Koordineres av Kunnskapsparken Bodø

I over 15 år har Trainee Salten tilført Salten talentfull kompetanse. Til nå har 122 kandidater vært igjennom programmet inkludert nåværende traineer, og fire av fem har blitt igjen i Salten etter endt program. KPB har prosjektledelsen for Trainee Salten, og har ansvar for koordinering av programmet, kandidatene og bedriftene. Iris Salten er hovedsponsor, og programmet støttes gjennom Iris-fondet. Programmet er også støttet av Trainee Nordland gjennom midler fra Nordland fylkeskommune.

Trainee

Under 35 år og nyutdannet? Vi tilbyr deg som trainee et program på 1 år hvor du får testet og utviklet din kompetanse i en av Saltens mest spennende bedrifter . Hvilken kompetanse som etterspørres varierer fra år til år.

Bedrift

Har du prosjekt liggende som bedriften ikke har tid, kompetanse eller kapasitet til å begynne på selv? Det er perfekte oppgaver for en trainee! Bli traineebedrift og bruk mindre ressurser på rekruttering.

Kontakt oss

Gabriel Brunvoll

452 72 300 / gb@kpb.no

Johanne Aadde

947 84 600 / jaa@kpb.no

Styret i Trainee Salten

Marianne Hjartøy Breimo, Nord universitet (styreleder)

Cátia Dias Ruivo, Dragefossen (styremedlem)

Kaya Reichelt, SKS (styremedlem)

Pernille Kolsing, Iris Salten (styremedlem)

Rune Olsen, Elkem Salten(styremedlem)

Ingrid Mariussen, PowerOffice (styremedlem / trainee kull 18)

Postadresse

KPB, Postboks 815, 8001 Bodø

Besøksadresse

KPB, Sjøgata 15/17 4.etg., 8006 Bodø