Trainee Salten henter nyutdannede toppkandidater og matcher de med bedrifter som søker ung hjernekraft.

Ung arbeidskraft i Salten

I lag med 37 medlemsbedrifter i Bodø og Salten, styrker traineeprogrammet regionen ved å rekruttere og beholde ung arbeidskraft i Salten. Traineeprogrammet har en varighet på 22 måneder, fordelt på to perioder. En periode har en varighet på 11 måneder, og innholdet vil variere ut fra traineebedriftens behov og traineens kompetanse. Bedriftene kan tilby traineen en stilling i én eller to perioder. Det mest vanlige er at to bedrifter deler en kandidat, og får hver sin periode med traineen.

Koordineres av Kunnskapsparken Bodø

I over 10 år har Trainee Salten tilført Salten talentfull kompetanse. Til nå har 71 kandidater vært igjennom programmet inkludert nåværende traineer, og 72 % har blitt igjen i Salten etter endt program.

Kunnskapsparken Bodø bistår i den daglige driften og har ansvar for koordinering av programmet, kandidatene og bedriftene.

Iris Salten er hovedsponsor av Trainee Salten, og programmet støttes av Iris-fondet. Programmet er også støttet av Trainee Nordland.

Trainee

Under 35 år og nyutdannet? Vi tilbyr deg som trainee et program på 22 måneder hvor du får testet og utviklet din kompetanse i 1-2 bedrifter. Hvilken kompetanse som etterspørres varierer fra år til år, så sjekk ut hva medlemsbedriftene søker i 2018.

Bedrift

Har du prosjekt liggende som bedriften ikke har tid, kompetanse eller kapasitet til å begynne på selv? Det er perfekte oppgaver for en trainee! Bli traineebedrift og bruk mindre ressurser på rekruttering.

Kontakt oss

Sunniva Greger

Koordinator
480 40 255
sg@kpb.no

Kristian Rydland Antonsen

Prosjektmedarbeider
917 27 662
ka@kpb.no

Kristina Robinson

Markedsføring
906 00 978
kr@kpb.no

Styret i Trainee Salten

Arne Brinchmann, styreleder, Nord universitet
Hilde Hansen, Salten Kraftsamband AS
Anna Welle, Bodø kommune
Fredrik Korpe, Mivanor
Silje B. Stamnes, trainee kull 12

Postadresse

Kunnskapsparken Bodø AS
Postboks 815
8001 Bodø

Besøksadresse

Kunnskapsparken Bodø AS
Sjøgata 15/17, 4.etg.
8006 Bodø