Trainee Salten henter nyutdannede toppkandidater og matcher de med bedrifter som søker ung hjernekraft.

Ung arbeidskraft i Salten

Sammen med en rekke medlemsbedrifter i Bodø og Salten, styrker traineeprogrammet regionen ved å rekruttere og beholde ung arbeidskraft i Salten. Traineeprogrammet har en varighet på 1 år, og innholdet vil variere ut fra traineebedriftens behov og traineens kompetanse.

Koordineres av Kunnskapsparken Bodø

I over 15 år har Trainee Salten tilført Salten talentfull kompetanse. Til nå har 98 kandidater vært igjennom programmet inkludert nåværende traineer, og fire av fem har blitt igjen i Salten etter endt program. KPB har prosjektledelsen for Trainee Salten, og har ansvar for koordinering av programmet, kandidatene og bedriftene. Iris Salten er hovedsponsor, og programmet støttes gjennom Iris-fondet. Programmet er også støttet av Trainee Nordland gjennom midler fra Nordland fylkeskommune.

Trainee

Under 35 år og nyutdannet? Vi tilbyr deg som trainee et program på 1 år hvor du får testet og utviklet din kompetanse i en av Saltens mest spennende bedrifter . Hvilken kompetanse som etterspørres varierer fra år til år.

Bedrift

Har du prosjekt liggende som bedriften ikke har tid, kompetanse eller kapasitet til å begynne på selv? Det er perfekte oppgaver for en trainee! Bli traineebedrift og bruk mindre ressurser på rekruttering.

Kontakt oss

Sunniva Greger

Prosjektleder

480 40 255 / sg@kpb.no

Kristian Rydland Antonsen

Prosjektmedarbeider

917 27 662 / ka@kpb.no

Styret i Trainee Salten

Anna Welle, Bodø kommune (styreleder)

Kjersti Stormo, Bodø Havn (styremedlem)

Marianne Hjartøy Breimo, Nordlandssykehuset (styremedlem)

Pernille Kolsing, Iris Salten (styremedlem)

Truls Paulsen, Dragefossen (styremedlem)

Julie Hagevik, Bodø kommune (styremedlem / trainee kull 15)

Postadresse

KPB, Postboks 815, 8001 Bodø

Besøksadresse

KPB, Sjøgata 15/17 4.etg., 8006 Bodø