Rett fra universitetsbenken til næringskonsulent?

Ja hvorfor ikke, i traineeprogrammet kan du få muligheten til det. Nå søker nemlig Rødøy kommune en samfunnsplanlegger-/utvikler som også vil fungere som næringskonsulent.

Kan man få i både pose og sekk? I Rødøy kommune kan du bo langs Helgelandskysten i trollfjellriket under polarsirkelen, og bygge en karriere på en og samme tid. Kommunen har 1250 innbyggere fordelt på 10 kretser, øyer og fastland.

Egenskaper og arbeidsoppgaver

Er du en nyutdannet samfunnsøkonom eller statsviter med interesse for planarbeid og samfunns-/næringsutvikling, da må du hive inn en søknad til traineeprogrammet. Arbeidsoppgavene vil være mange og varierte, og hovedoppgaven vil være å utarbeide kommuneplanens samfunnsdel. Du vil rett og slett fungere som en næringskonsulent.

– Vi ønsker et blikk utenfra med friske øyne og å bli utfordret med ny kompetanse for å se på nærings- og samfunnsutvikling på nye måter. Traineen må kunne jobbe selvstendig og prosjektrettet, være nysgjerrig og evne å samarbeide, sier rådmann i Rødøy kommune, Kitt Grønningsæter.

Kitt påpeker at dette er en unik og spennende mulighet for en nyutdannet som ønsker en pangstart på karrieren og elsker aktiviteter i naturen.

– Vi har et godt arbeidsmiljø i Norges mest spennende kommune rent geografisk. Det er en drøm for friluftsentusiaster med hav, skjærgård, bre og fjell.

 

Høres det spennende ut å jobbe i Rødøy? Skriv det i søknaden din.

Du finner mer informasjon om kommunen på deres nettside.