Kickstart din karriere i fremtidens viktigste bransje

Retura Iris AS har som mål å tilby de mest effektive og fremtidsrettede avfallsløsningene for bedrifter i Salten-regionen. Nå har du sjansen til å påvirke og utvikle en bransje som vil bli morgendagens største verdiskaper.

Som hånd i hanske

I en bransje med et enormt potensial er det helt nødvendig med dyktige og ivrige medarbeidere. Her passer en trainee som hånd i hanske, og det har Retura Iris skjønt for lenge siden. Selskapet er en del av konsernet Iris Salten, som har hatt om lag 20 traineer i årenes løp.

Traineene får tidlig større oppgaver å ta hånd om, og for oss er det viktig at de får en naturlig plass i ansattegruppa og ikke blir en utenforstående. Er du trainee i Iris skal du også føle at du er en del av Iris. Hele konsernet har bygget en felles forståelse for verdien av å ha trainee, og vi ser nyttigheten av kloke hoder som kan se selskapet utenfra, forteller Lena Andersen, avdelingsleder i Retura Iris.

Retura Iris leter nå etter en trainee som kan ta del i utviklingen, gjerne en siviløkonom med interesse for IT, digitalisering og forbedringsprosesser. Har du også interesse for databehandling, vil det være positivt.

SØK HER!

Hvilke arbeidsoppgaver kan du forvente?

Retura Iris tilbyr spennende utfordringer og spillerom for nye tanker og ideer. Du vil få mye ansvar, og ta del i det kontinuerlige strategiarbeidet i selskapet. Her får du muligheten til å bruke din kompetanse, og til å jobbe med forbedrings- og utviklingsprosjekter.

Du vil blant annet jobbe med prosjekter for å ta i bruk større del av funksjonaliteten som ligger i våre fagsystemer og digitale salgsverktøy, bidra i arbeidet for økt bærekraft og rapportering innenfor bærekraft. Andre oppgaver vil også være aktuelle, og dette tilpasses etter kandidatens interesse og bedriftens behov, fortsetter Andersen.

Jacob Opshaug er en av de som har vært trainee hos Retura Iris, og han forteller at allerede fra oppstart ble oppfordret til å komme med innspill og tanker i forbedringsarbeidet.

For meg var det svært motiverende å bli kastet ut i utfordrende arbeidsoppgaver allerede fra første dag. Jeg fikk raskt ansvar, og ikke minst muligheten til medvirkning i ulike prosjekter, sier Jacob.

Etter endt traineeprogram fortsatte Jacob i Retura Iris, og gikk rett inn i stillingen som logistikk- og utviklingsleder. Det viser at mulighetene er store, og at selskapet tør å satse på de nyutdannede!

Er du klar for å satse? Da burde du søke stillingen som trainee hos Retura Iris her!