Kickstart karrieren i en av fremtidens viktigste næringer
Cathrine Andreassen, kull 11 og Jacob Opshaug, kull 13

Cathrine Andreassen, kull 11 og Jacob Opshaug, kull 13

Retura Iris AS har som mål tilby de mest effektive og fremtidsrettede avfallsløsningene for bedrifter i Salten-regionen. Nå har du sjansen til å påvirke og utvikle et selskap som er en del av en bransje som vil bli morgendagens største verdiskaper.

I en bransje med et så enormt potensial er det helt nødvendig å ha kloke og ivrige medarbeidere i staben. Her passer en trainee som hånd i hanske, og det har Retura Iris skjønt for lenge siden.

Cathrine Andreassen var i traineeprogrammet mellom 2016 og 2018, og har nå fått jobb som fagansvarlig i selskapet. I dag jobber hun og nåværende trainee, Jacob Opshaug, blant annet med videreutvikling og funksjonaliteten til selskapets kundehåndteringssystem.

– Retura Iris tilbyr deg spennende utfordringer og gir spillerom for nye tanker og ideer. Det du må gjøre enkelt og greit å ta steget frem og vise at du har lyst til å bidra gjennom din kunnskap og kompetanse. Avfallsbransjen er etter min mening en av de mest spennende (og viktigste) bransjene man kan få være med å utforme/utvikle i tiden som kommer, sier Cathrine.

Jacob tok plass i kontorlandskapet på Vikan Avfallsplass høsten 2018, og har allerede fått stort ansvar knyttet til ulike prosjekter som utfordrer både økonomi- og IT-kunnskaper.

– For min del har høsten gått veldig fort, arbeidsoppgavene mine og ansvaret jeg har fått har vokst i takt med mine prestasjoner og medvirkning i prosjekt. I tillegg blir jeg invitert inn i strategimøter og får komme med mine tanker på et overordnet, strategisk nivå. Det er motiverende for meg å se at min kompetanse får bidra inn på flere nivåer i bedrifter allerede som trainee, forteller han.

Retura Iris leter nå etter et nytt klokt hode som kan ta del i veien videre, gjerne en siviløkonom med interesse for IT, digitalisering og forming av prosesser etc.

For at selskapet skal være konkurransedyktig ønsker de økt fokus på digitaliser, ng og nyvinning innenfor avfallsbransjen. Selskapet frister med prosjektansvar hvor fokuset ligger på å videreutvikle tjenestene selskapet har i dag, og skape større og bedre funksjonalitet for deres bedriftskunder.

Er du klar for å kaste deg ut i arbeidslivet og ta del i en av fremtidens mest spennende næringer?

Søk på jobben som trainee i Retura Iris