Kunne du tenkt deg å jobbe med sosiale media og digital markedsføring?

Vil du jobbe i et spennende konsern med mulighet til å veksle mellom selskapene innad i konsernet? Da bør du søke til Saltens!
Saltens er et nord-norsk konsern som leverer tjenester innen mobilitet, miljø og logistikk. Selskapet jobber i konkurranseutsatte markeder i hele Nord-Norge og Nord-Sverige. Saltens har 700 ansatte som hver dag frakter folk, gjenvinner avfall og transporterer varer i landsdelen.

Konsernet har aktivitet i hele Nord-Norge med avdelinger fra Mosjøen i sør og til Alta i nord. Konsernets operative datterselskap er Nordlandsbuss AS, Østbø AS, Stoklands AS, SB Transport AS og Wiiks Transport AS. Tjenesteområder er persontransport, miljø og gjenvinningstjenester samt logistikktjenester. Alle datterselskapene er ledende innen sine områder i Nord-Norge.

- Vi er på jakt etter en trainee som kan bringe inn nye perspektiv på hvordan vi jobber. Viktige egenskaper er nysgjerrighet, gjennomføringsevne og å kunne jobbe sammen med ulike mennesker på ulike nivå i selskapene, sier administrerende direktør i Saltens, Anders Mjaaland.

Hvordan er det å arbeide i Saltens?

 – Vi har en organisasjon med korte beslutningslinjer og evne til å snu oss raskt i tråd med kundenes ønsker og krav, sier Mjaaland.

I et konsern av denne størrelsen vil det være mange muligheter for spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, og oppgavene vil være avhengig av profilen til traineen. Saltens ønsker en trainee som kan jobbe innenfor et eller flere av disse områdene:

  • Sosiale media
  • Vedlikehold og oppdatering av hjemmesider
  • Digital markedsføring
  • Eventuelt prosjektarbeid innenfor IKT

Les mer om Saltens og deres datterselskaper her. Synes du det høres spennende ut å jobbe i Saltens? Skriv det i søknaden her!!