Kunne du tenke deg å jobbe i grensesnittet mellom mennesker, prosess og teknologi?

Signal Bredbånd AS er et fremoverlent teknologiselskap som satser i og på Nord-Norge. Nå trenger vi nye talenter og søker trainee som kan hjelpe oss med å nå våre mål.

Signal til alle overalt

Signal er et vekstselskap og arbeider målrettet for å nærme seg sin visjon om «Signal til alle overalt». Signal leverer internett, TV og telekom-tjenester til ca. 50.000 kunder i Nordland, Troms og Finnmark. Selskapet er i stadig vekst og kontinuerlig i endring.
Som en følge av kraftig vekst bl.a. i form av oppkjøp av andre selskap, har Signal mange ulike støttesystemer og har et løpende behov for videreutvikling, tilpasning og implementering av ulike støttesystemer slik at våre verdikjeder og arbeidsprosesser blir best mulig understøttet.

Vi søker derfor en trainee med sterk forretnings- og teknologiforståelse som kan arbeide i grensesnittet mellom mennesker, prosess og teknologi.

Søk her!

Signal er et selskap i Lyse-konsernet

Signal Bredbånd AS er Nord-Norges ledende fiberselskap. Selskapet bygger og drifter fibernett, og leverer bredbåndstjenester i Nordland, Troms og Finnmark. Signal eies av energi- og telekomkonsernet Lyse AS, og er en del av det landsomfattende Altibox-partnerskapet.

Vi er i dag rundt 100 ansatte, fordelt på kontorer i Bodø (HK), Alta, Kirkenes, Brønnøysund, Mo i Rana, Mosjøen, Tromsø, Narvik og Senja.
Signal vil investere betydelig i Nord-Norge de neste årene, og vi går dermed en svært spennende fremtid i møte. Med kompetente og engasjerte medarbeidere har vi de beste forutsetninger for å utvikle oss og vokse videre her nord.

Signalgjengen står på hver dag for å levere de beste tjenestene og produktene til våre kunder. Vi kjenner regionen og lokalmiljøet, og vet hvor viktig nærhet og tilgjengelighet er. Derfor har vi blant annet valgt å bygge opp både eget kundesenter og teknisk driftsavdeling lokalt.

Kompetanse og personlige egenskaper

Vi trenger en strukturert, effektiv og selvmotiverende person, som tar ansvar, har fokus og ikke minst gjennomføringsevne.
Erfaring med datamodellering og/eller systemutvikling vil være en fordel.

Kommunikasjon vil foregå både skriftlig, over telefon/videokonferanse og gjennom møter. I Signal er vi kundeorienterte og vi etterstreber kundeservice i alle ledd, det er derfor viktig at dette ligger latent i hodet til alle – slik at det vi gjør hver dag kommer kundene våre til gode.
Det er viktig at våre ansatte kan kjenne seg igjen i verdiene våre:’

• Grensesprengende
• Respektfull
• Entusiastisk
• Profesjonell

Til sammen utgjør disse ordene ordet GREP. Og vi ønsker nettopp det, å ta grep — hver dag.

Nærmere opplysning om stillingen får du ved å kontakte Teknisk direktør, Aage Blankvoll på tlf 905 333 05 eller på epost aage.blankvoll@signal.no.

Vi håper at du vil se mulighetene sammen med oss, og ser frem til å lese din søknad. Vitnemål/karakterutskrift må vedlegges sammen med søknad og CV.
Dersom du ønsker å bli en del av Signalgjengen, samtidig som du deltar i Trainee Salten, kan du søke her!