Kunne du tenke deg å jobbe i et fremoverlent teknologiselskap som satser i og på Nord-Norge?

Signal Bredbånd AS er Nord-Norges største fiberselskap. Nå trenger vi nye talenter og søker trainee som kan hjelpe oss med å nå våre mål.

Signal til alle overalt

Signal er et vekstselskap og arbeider målrettet for å nærme seg sin visjon om «Signal til alle overalt». Signal leverer internett, TV og telekom-tjenester til ca. 50.000 kunder i Nordland, Troms og Finnmark. Selskapet er i stadig vekst og kontinuerlig i endring.

For å styrke vårt fundament videre vekst og for å sikre gode opplevelser for kunder, skal Signal revidere sitt system for kvalitetsledelse og miljøstyring. Vi søker derfor en trainee som vil få en nøkkelrolle som prosjektleder i dette prosjektet.

Søk stillingen her!

Signal er et selskap i Lyse-konsernet

Signal Bredbånd AS er Nord-Norges ledende bredbåndsselskap. Selskapet bygger og drifter fibernett, og leverer bredbåndstjenester i Nordland, Troms og Finnmark. Signal eies av energi- og telekomkonsernet Lyse AS, og er en del av det landsomfattende Altibox-partnerskapet.

Vi er i dag rundt 100 ansatte, fordelt på kontorer i Bodø (HK), Alta, Kirkenes, Mo i Rana, Mosjøen, Tromsø, Narvik, Brønnøysund og Senja.

Signal er et vekstselskap, og vil investere betydelig i Nord-Norge de neste årene, vi går dermed en svært spennende fremtid i møte. Med kompetente og engasjerte medarbeidere har vi de beste forutsetninger for å utvikle oss og vokse videre her nord.

Signalgjengen står på hver dag for å levere de beste tjenestene og produktene til våre kunder. Vi kjenner regionen og lokalmiljøet, og vet hvor viktig nærhet og tilgjengelighet er. Derfor har vi blant annet valgt å bygge opp både eget kundesenter og teknisk driftsavdeling lokalt.

Kompetanse og personlige egenskaper

Vi trenger en strukturert, effektiv og selvmotiverende person, som tar ansvar, har fokus og ikke minst gjennomføringsevne. Det er viktig at du behersker samarbeid med mange ulike personer, og kommunikasjonen vil foregå både skriftlig, over telefon/videokonferanse og gjennom møter. I Signal er vi kundeorienterte og vi etterstreber kundeservice i alle ledd, det er derfor viktig at dette ligger latent i hodet til alle – slik at det vi gjør hver dag kommer kundene våre til gode.

Vi ønsker å styrke fokuset på kvalitets- og miljøledelse, og vil i vår starte et prosjekt for å implementere et styringssystem for dette. Du som trainee vil få en viktig rolle inn i dette prosjekter, og det vil derfor i denne stillingen være fordel med erfaring og/eller interesse for kvalitetsledelse etter ISO 9001 og/eller miljøstyring etter ISO 14001. Gjerne en siviløkonom med interesse for IT, digitalisering og forbedringsprosesser.

Det er viktig at våre ansatte kan kjenne seg igjen i verdiene våre:

  • Grensesprengende
  • Respektfull
  • Entusiastisk
  • Profesjonell

Til sammen utgjør disse ordene ordet GREP. Og vi ønsker nettopp det, å ta grep — hver dag.

 

Nærmere opplysning om stillingen får du ved å kontakte Teknisk direktør, Aage Blankvoll på tlf. 905 333 05 eller på epost aage.blankvoll@signal.no.

Vi håper at du vil se mulighetene sammen med oss, og ser frem til å lese din søknad. Vitnemål/karakterutskrift må vedlegges sammen med søknad og CV.

Dersom du ønsker å bli en del av Signalgjengen, samtidig som du deltar i Trainee Salten, kan du søke her!