Kickstart på karrieren
Silje Lovise Tjønna, kull 13

Silje Lovise Tjønna, kull 13

Navn: Silje Lovise Tjønna
Kommer fra: Rognan
Alder: 29
Utdanning: Siviløkonom med spesialisering innenfor innovasjon og entreprenørskap
Skal jobbe i: Kunnskapsparken Bodø og Saltens bilruter

Hvorfor søkte du traineeprogrammet?

Helt siden jeg hørte om traineeprogrammet har jeg hatt lyst til å søke siden det virker som den beste muligheten til å få en kickstart på karrieren. Det å skaffe seg erfaring fra å jobbe i to ulike bedrifter med ulike arbeidsoppgaver og miljø vil gi en større innsikt i hva arbeidslivet har å by på.

Hvilke forventninger har du til programmet?

Jeg forventer en hverdag hvor jeg får testet meg selv i ulike arbeidsoppgaver som kan være nokså utfordrende, men bidrar til utvikling og mestring. Derfor ser jeg for meg at jeg vil lære utrolig masse disse 2 årene som gjør at jeg får mer kompetanse og erfaring. I tillegg tror jeg at samlingene med NNL kommer til å være nyttig å ha med seg senere i arbeidslivet for å forstå både seg selv og andre bedre. Ser også fram til alt det sosiale med de andre traineene.

Hva er din drømmejobb?

Det var et vanskelig spørsmål. Drømmejobben må nok innebære at jeg får jobbe med innovative og spennende prosjekter som bidrar til utvikling og vekst i regionen uavhengig av næring. For å kunne kalle det en drømmejobb er det like viktig å ha gode arbeidskolleger rundt seg i et arbeidsmiljø som skaper trivsel.