Har du lyst å jobbe med krafthandel- og forvaltning av fornybare energiløsninger?

Kraftkonsernet SKS søker en trainee som har lyst til å jobbe med morgendagens energiløsninger og som vil bidra i det grønne skiftet.

SKS – en av Nord-Norges ledende fornybaraktører

SKS er ett av landsdelens ledende kraftkonsern med virksomhet innen vannkraftproduksjon, handelsvirksomhet og driftssentraltjenester. Konsernet har hovedkontor på Fauske og har 85 ansatte fordelt på selskapene SKS Handel, SKS Produksjon og Salten Kraftsamband. Konsernet produserer ca. 2.2 TWH vannkraft fra 21 kraftstasjoner i Nordland fylke. I tillegg har vi flere store vannkraftutbygginger, samt prosjekter innen fornybar energi og bærekraft.

 

Søk stillingen her!

Trainee i SKS Handel

Som trainee i SKS vil du i hovedsak jobbe for SKS Handel som gjennom sin virksomhet tilbyr et bredt produkt- og tjenestespekter innen kjøp og salg av kraft, elsertifikater, dokumentasjon av fornybar energi og valutasikring. Selskapet er konsernets kraftomsetningsselskap, og omfatter blant annet risikostyring, handel, forvaltning og avregning.

Handelsmiljøet handler kraft og relaterte produkter via børs og bilaterale avtaler. Det meste av handelen går i euro, derfor sikres pengestrømmen i norske kroner gjennom valutasikring på kort og lang sikt. Selskapet har risikorammer og systemer for å forvalte disse. Det er ønskelig at du som trainee skal bidra med å videreutvikle SKS sine løsninger – både på utførende nivå og på systemsiden.

– Som trainee i SKS Handel vil du få muligheter, samt bli en viktig ressurs direkte i handelsmiljøet, men også på tvers gjennom hele verdikjeden i kraftkonsernet. I tillegg vil du få en unik mulighet til innsikt og verdifull erfaring tilknyttet bærekraftige energiløsninger og grønn verdiskapning. Vi har gode erfaringer med programmet til Trainee Salten og flere av de som har vært hos oss har endt opp med fast ansettelse etter fullført traineeperiode, forteller Johnny Horsdal, forvaltningssjef i SKS Handel.

Oppgavene er mange og varierte. SKS ser etter deg som har høyere utdannelse på masternivå innen tekniske eller økonomiske fag.  Gjerne med gode dataferdigheter. Du liker utfordringer og er komfortabel med krevende arbeidsoppgaver. Du er løsningsorientert, initiativrik og selvgående.

Velkommen som trainee hos oss!

Vi skaper muligheter!