En annerledes overgang til arbeidslivet!
Solvor Aasland, kull 15

Solvor Aasland, kull 15

Navn: Solvor Aasland
Kommer fra: Time, Rogaland
Alder: 27
Utdanning: Master i Endringsledelse
Jobber hos: Meløy kommune

Hvorfor søkte du traineeprogrammet?

Jeg var usikker på hva jeg ville gjøre etter endt master. Jeg var klar for noe nytt, og ville flytte til en ny plass. Trainee Salten virket veldig spennende, da det er en litt annerledes overgang til arbeidslivet. Gjennom programmet blir vi kjent med andre traineer og vi får delta i et utviklingsprogram som er veldig attraktivt.  

Hvilke forventninger har du til programmet?

Jeg forventer en bratt læringskurve, hvor jeg får bli med på oppgaver jeg ellers ikke ville fått muligheten til. Jeg forventer at jeg får et visst ansvar, som gjerne øker i takt med kompetansen min. At jeg blir hørt og får komme med innspill til organisasjonen er også et viktig aspekt. Jeg forventer jeg sitter med mye relevant kunnskap og erfaring etter endt traineeperiode. 

Hva er din drømmejobb?

Som nyutdannet syns jeg det er et vanskelig spørsmål. Jeg vil ha muligheten til å utvikle meg, både personlig og faglig. Arbeidsmiljø har mye å si, og hvor varierte arbeidsoppgaver man har mulighet til å jobbe med. Jeg håper at jeg gjennom traineeprogrammet vil komme nærmere et konkret svar på det spørsmålet.