Studert materialteknologi på masternivå og trenger jobb i august?

Har du i tillegg kompetanse innen polymerer? Da er du kommet til rett sted, for nå har du muligheten til å bli en del av et internasjonalt konsern med 26.000 ansatte på verdensbasis. Nexans er en spennende fabrikk på Rognan og søker en sivilingeniør.

Hverdagen i Nexans og arbeidsoppgaver

Nexans på Rognan har i dag 230 ansatte innen ulike fagområder. Blant annet har de operatører med ulike fagbrev, teknisk kompetanse fra ingeniører og sivilingeniører, logistikk, økonomi, verksted, vedlikehold og HR.

– Det er et svært godt arbeidsmiljø hos oss. Vi har en stabil arbeidsstokk, hverdagen er hektisk og det er mye som skjer, sier HR sjef i Nexans Rognan, Trine Stenvold.

Nexans har hatt  traineer i selskapet , og Stenvold gleder seg veldig til å få utvide traineerepertoaret til Nexans Rognan.

– Det er bra å få inn nyutdannede personer som kan se ting fra ulike synsvinkler og som således kan bidra med ny kunnskap og kompetanse inn i et allerede etablert miljø. Og nå trenger vi en sivilingeniør med materialteknisk kompetanse innen polymer på master nivå.

Det er mye spennende som skjer i fabrikken, og her er noen av arbeidsoppgavene til traineen:

  • Prosessoptimalisering
  • Testing av materialer internt/ekstern
  • Dokumentasjon
  • Kvalifisering av nye materialer

Nexans ønsker svært gjerne at traineen er  strukturert, analytisk og omgjengelig, samt  kunne samarbeide på alle nivå og være god til å kommunisere.

Så, hva sier du? Ønsker du å ta i bruk din ferske kompetanse i praksis, spesifiser i søknaden at du ønsker å jobbe i Nexans.