Bli trainee innen forretningsutvikling, logistikk, IT og digitalisering!

Vil du jobbe i et spennende konsern med mulighet til å veksle mellom selskapene innad i konsernet? Da bør du søke til Saltens!

Saltens er et nord-norsk konsern som leverer tjenester innen mobilitet, miljø og logistikk. Selskapet jobber i konkurranseutsatte markeder i hele Nord-Norge og Nord-Sverige. Saltens har 700 ansatte som hver dag frakter folk, gjenvinner avfall og transporterer varer i landsdelen.

Saltens-konsernet omsatte for MNOK 834 i 2016. Konsernet har aktivitet i hele Nord-Norge med avdelinger fra Mosjøen i sør og til Alta i nord. Konsernets operative datterselskap er Nordlandsbuss AS, Østbø AS, Stoklands AS, SB Transport AS og Wiiks Transport AS. Tjenesteområder er persontransport, miljø og gjenvinningstjenester samt logistikktjenester. Alle datterselskapene er ledende innen sine områder i Nord-Norge.

– Vi er på jakt etter en trainee som kan bringe inn nye perspektiv på hvordan vi jobber. Viktige egenskaper er nysgjerrighet, gjennomføringsevne og å kunne jobbe sammen med ulike mennesker på ulike nivå i selskapene, sier administrerende direktør i Saltens, Anders Mjaaland.

Hvordan er det å arbeide i Saltens?

– Vi har en organisasjon med korte beslutningslinjer og evne til å snu oss raskt i tråd med kundenes ønsker og krav, sier Mjaaland.

I et konsern av denne størrelsen vil det være mange muligheter for spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, og oppgavene vil være avhengig av profilen til traineen. Saltens ønsker en trainee som kan jobbe innenfor et eller flere av disse områdene:

  • Forretningsutvikling: Utrede nye tjenester og markedsføring av dagens tilbud.
  • IT og digitalisering: Gjennomgang av systemer, forbedringer og identifisere nye måter å løse oppgaver på. Prosjektoppgaver.
  • Logistikk: Prosjektoppgaver knyttet til drift, systemer og styringsverktøy.

Mer om Saltens datterselskaper

Nordlandsbuss AS er leverandør av persontransport til det Nord- Norske markedet. På oppdrag for fylkeskommunen er selskapet stolt leverandør av tjenester til det offentlige rutetilbudet. De leverer tjenester innen turbuss og charterkjøring, og er en erfaren aktør innen spesialtransporter.

SB Transport AS tilbyr logistikk tjenester i hele Nord-Norge. De tilbyr lokaldistribusjon, langtransport, tredjepartslogistikk og fortolling.

Stoklands AS er spesialist på tømming av septikktanker og leverer tømmetjenester fra Møre i sør til Finnmark i nord.

Wiiks Transport AS er spesialist på transporter mellom Nord-Norge og Nord-Sverige, og tilbyr komplette løsninger for ulike transportutfordringer – transport, lagring og fortolling.

Østbø AS er Nord-Norges største leverandør av avfallstjenester til næringslivet. Selskapet ordner oppsamlingsoppstyr, transport og miljøvennlig gjenvinning av alle avfallstyper.

Les mer på Saltens hjemmesider her. Synes du det høres spennende ut å jobbe i Saltens? Skriv det i søknaden!

Saltens har ikke hatt trainee tidligere, men venter spent på din søknad og ønsker velkommen deg som tør å se på bedriften med nye øyne og som tør å utfordre!