Her finner du søknadsskjema og behovene til bedriftene

Søknadsfrist 1.februar 2019 Nytt av i år! Vi vurderer kandidater løpende. Oppfordrer derfor til å søke tidlig.

Søknadsskjema

Det er fire ulike søknadsskjemaer, en for siviløkonomer, sivilingeniør, bachelor sivilingeniør og en for åpen master søknad. Gjerne rett søknaden spesifikt mot den eller de virksomhetene du særlig kunne tenke deg å jobbe i.

Åpen søknad mastergrad

Ingeniør/Bachelor i teknologi

Sivilingeniør/Master i teknologi

Siviløkonom/Master i økonomi

  For kull 14 søker våre medlemsbedrifter traineer til en rekke fagområder. Liste over behovene til bedriftene finner du nedenfor, og denne oppdaterer vi fortløpende. Vi er i kontinuerlig dialog med bedrifter som har behov for kompetansen som kommer inn i søkerbunken. Oppfordrer til å søke selv om det ikke står en bedrift nedenfor som leter etter ditt fagområde.

I 2019 søker våre bedrifter etter:

Informatikk/Datateknikk/Programmering

DIPS ønsker en trainee med bachelor/master innen informatikk, datateknikk, informasjonsteknologi og programmering.

Prosess/prosjektledelse

Iris Produksjon ønsker en trainee innen prosess/prosjektledelse. Egenskaper og innstilling til jobben verdsettes høyt.

Økonomi/Samfunnsvitenskap/Kommunikasjon

Nord universitet ønsker en trainee innen følgende områder: Økonomi, samfunnsvitenskap og kommunikasjon. Det kan også være aktuelt med ingeniørbakgrunn eller kompetanse innen digitalisering.

Teknisk byggfag

Nordland Boligbyggelag er på jakt etter en trainee som har teknisk kompetanse innen byggfag og som kan bidra i utvikling av den tekniske forvaltningen for boligselskap.

Logistikk/Forretningsutvikling/Digital kompetanse

Saltens Bilruter ønsker en trainee med kompetanse innen følgende områder: Logistikk – Planlegging, systemutvikling og markedsutvikling Forretningsutvikling – Utvikling nye tjenester og forretningsområder Digital kompetanse

HR/Ledelse/Rekruttering

Stiftelsen Nordnorsk Lederutvikling ønsker kandidater med stor interesse innen HR, ledelse og rekruttering. Bør være utadvendt, energisk, handlekraftig, selvstendig, systematisk og god på relasjoner. Må beherske data og digitale media.

IT/Siviløkonom

Retura søker en kandidat med IT-bakgrunn, gjerne en siviløkonom med interesse for IT. Traineen skal være prosjektleder for videreutvikling av et nytt fagsystem.

Forretningsutvikling

Signal leter etter en trainee med utdanning innen innovasjon og entreprenørskap, som skal jobbe med forretningsutvikling i selskapet.

Salg og marked

Power Office leter etter en trainee som skal jobbe med salg og digital markedsføring.

Salg og Økonomi

Rema 1000 region Nordland leter etter en Siviløkonom som skal jobbe med økonomi og salg. Traineen må være glad i tall og relasjonsbygging. Du må like å stå foran forsamlinger og inneha stor arbeidskapasitet. Rema 1000 region Nordland er en spennende bedrift hvor du vil kunne få innblikk i å jobbe med kvalitetssikring, produktutvikling, økonomi, salg og logistikk blant annet.

Jakter en spennende kandidat

Nordland Fylkeskommune ønsker trainee i 2019, men har ikke bestemt hvilken kompetanse de er på jakt etter enda. Kanskje du har en spesiell kompetanse som vekker deres interesse?

Eiendomsutvikler

Bodø kommune ønsker en eiendomsutvikler.

Innkjøp/Logistikk

Meløy kommune ønsker en trainee som skal jobbe med innkjøpstjenester for alle de ulike fagområdene i kommunen. Gjerne en trainee med Siviløkonom utdanning, men de er også åpen for andre bakgrunner.

Utvikler/Grafisk designer/IT-drift

Jobb Norge er på jakt etter tre ulike fagområder, en utvikler, en grafisk designer eller IT-drift.

Journalistikk/markedsføring og salg

Bodø Energi jakter en trainee som skal jobbe med markedsføring, salg og innholdsproduksjon. Gjerne en trainee med journalistikk bakgrunn, erfaring/ekstra fag innen markedsføring og salg.

SKS jakter en kandidat innenfor kvalitetledelse og IT

SKS er på jakt etter en kandidat som kan vedlikeholde og videreutvikle konsernets operative kvalitetssystem basert på ISO 9001. Kandidaten bør ha kunnskaper innenfor kvalitetsledelse, prosesser og IT. Alternativt en kandidat som kan bidra i deres IT avdeling med drift, vedlikehold og utvikling av konsernets IT-systemer.