Jeg ønsket meg en litt annerledes overgang til arbeidslivet
Kristina M. Moe - Kull 16

Kristina M. Moe - Kull 16

Navn: Kristina Myklebust Moe
Kommer fra: Bergen
Alder: 26
Utdanning: Master i HRM
Trainee hos: Nord Universitet

Hvorfor søkte du traineeprogrammet?

Det var tre grunner til hvorfor jeg søkte. Det første var at jeg ville utforske en ny plass. Det andre var at jeg ønsket en stilling der jeg kunne lære mye og få mulighet til å utfordre meg selv ved å prøve ulike arbeidsoppgaver. Det siste var at jeg hadde hørt fra flere venner at et traineeprogram vil gi meg akkurat den litt annerledes overgangen til arbeidslivet som jeg ønsket meg. Jeg så på ulike traineeprogrammer i Norge, men det var Trainee Salten som jeg opplevde at kunne gi meg det jeg ville ha ut av et traineeprogram.

Hvilke forventninger har du til programmet?

Jeg forventer å få muligheten til å utvikle meg selv, både personlig og faglig, og spesielt gjennom lederutviklingsprogrammet med Nordnorsk Lederutvikling. Jeg forventer videre at organisasjonen gir meg arbeidsoppgaver hvor jeg må lære raskt og får et visst ansvar slik at jeg kan utfordre meg selv. Videre håper jeg at Nord Universitet vil brukte min kompetanse i deres arbeid. 

 

Hva er din drømmejobb?

Jeg synes dette er et vanskelig spørsmål, siden jeg opplever at dette er noe som forandrer seg gjennom livet. Mulighet for å utvikle meg selv, både personlig og faglig er derfor det viktigste for meg, samt varierte arbeidsoppgaver som utfordrer meg og som samtidig skaper utvikling og forbedring for en organisasjon. I tillegg er et godt arbeidsmiljø og gode kollegaer svært viktig for meg.