Vil du spille en viktig samfunnsrolle i en spennende region?

Nord-Salten Kraft AS forvalter store samfunnsverdier, har et solid fagmiljø og fokus på det grønne skiftet!

Søker elektroingeniør som kan bidra til utvikling

Nord-Salten Kraft har lang erfaring med å ivareta traineer, og nå søker produksjonsavdelingen en kandidat som kan styrke fagmiljøet, bidra til utvikling og komme med nye ideer. Selskapet har 12 ansatte, og hovedkontor på Ulvsvåg i Hamarøy kommune. Selskapet driver kraftproduksjon på 4 kraftverk og 2 småkraftverk, utbygging og drift av bredbånd samt strømsalg, både til privatkunder og til næringslivet.

Nord-Salten Kraft er eid av Nord-Salten Kraft Holding AS og har kontorfellesskap med Nord-Salten Kraft Holding AS og Kystnett AS. Konsernet har 55 ansatte.

– Vår erfaring med traineer er at de tilfører viktig kompetanse til selskapet og regionen vår, og tør å se på bedriften med nye øyne. Det gir et verdifullt bidrag til utviklingen vi står ovenfor, sier Tone Jespersen, viseadministrerende direktør i Nord-Salten Kraft Holding AS.

Hvilke muligheter får du hos Nord-Salten?

Som trainee hos Nord-Salten Kraft blir du en del av et trivelig arbeidsmiljø og får muligheten til å jobbe med spennende oppgaver som produksjonsplanlegging, kjøp og salg av kraft og kraftproduksjon. Videre vil du jobbe med å videreutvikle de digitale løsningene innenfor produksjonsavdelingen.

Nord-Salten Kraft søker en kandidat som:

  • Ønsker å bidra med ny kompetanse til å gjøre en forskjell
  • Tar initiativ og har gode samarbeidsevner
  • Er systematisk og grundig
  • Liker å jobbe med digitale verktøy og IKT
  • Er glad i å kjøre bil, og med fordel, også snøscooter!

Her kan du lese mer om selskapet: www.nordsaltenkraft.no

Ønsker du å sjekke ut mulighetene for å bli trainee hos Nord-Salten Kraft, men usikker på hvordan finne plass å bo? Fortvil ikke – de hjelper deg gjerne!