GI (Grønn Intelligens): Kunstig Intelligens som kraften bak Bærekraftig Innovasjon

Siden vår etablering i Saltdal i 1928 har Dragefossen AS arbeidet med innovasjon. Nå har selskapet arbeidsplasser på Rognan, Bodø, og Tonnes og Tjong. Vi eier vår egen fiberinfrastruktur og kundenett knyttet til denne i tillegg til at vi har eierskap i det 7. største energinettselskapet i Norge. Vi har egen kraftproduksjon fra vannkraft og fra fjernvarmeanlegg. Nå står vi nå på randen av en ny æra. En æra der bærekraft og teknologi møtes for å forme fremtidens energilandskap. Er du klar til å bli en del av denne reisen?

Hvem er vi?

Dragefossen representerer en rik historie kombinert med en fremtidsrettet visjon. Med over ti år som Miljøfyrtårn-sertifisert og med ISO 9001 kvalitetsledelse, er vi ikke bare en energiprodusent; vi er en drivkraft for bærekraftig utvikling. Vi verdsetter innovasjon og ser kontinuerlig etter nye måter å redusere vår miljøpåvirkning på, samtidig som vi forsyner samfunnet med ren og pålitelig energi.

Om Trainee-programmet:

Dette ettårige trainee-programmet er skreddersydd for deg som brenner for bærekraft og som ønsker å gjøre en forskjell. Vi tilbyr en unik mulighet til å dykke ned i energibransjens presserende utfordringer og muligheter, med et spesielt fokus på sirkulær økonomi og energieffektivisering.

SØK HER!

Hva vil du gjøre?

Tverrfaglig Samarbeid: Jobbe hånd i hånd med bransjeeksperter på tvers av ulike avdelinger.

Innovative Prosjekter: Bidra til å forme og gjennomføre banebrytende prosjekter som spenner fra kunstig intelligens i energistyring til utvikling av bærekraftige energiløsninger.

Analyse og Strategi: Anvende din analytiske skarphet til å utforske data og identifisere nye muligheter for effektivisering og forbedring.

Kommunikasjon: Bruke dine sterke kommunikasjonsevner til å knytte sammen team, lede dialoger med stakeholdere, og presentere innovative ideer.

 

Hvem ser vi etter?

Masterstudenter med en lidenskap for bærekraft, energieffektivisering, og sirkulær økonomi.

Nysgjerrige sjeler som er klar for å utforske de nyeste trendene innen kunstig intelligens og hvordan det kan endre energisektoren.

Selvdrevne mennesker som ikke venter på instruksjoner for å identifisere forbedringer.

Organiserte, strukturerte tenkere som er klar til å strukturere informasjon og løsninger på en effektiv måte.

 

Hvorfor Dragefossen?

Innovasjon og Bærekraft: Arbeid i et selskap som ikke bare snakker om bærekraft, men som lever det ut hver dag.

Vekst og Utvikling: Et år fylt med læring, personlig og profesjonell utvikling, og reelle muligheter til å gjøre en forskjell.

Bli med oss!