Bli med å forme fremtidens teknologiske strømnett

Er du en nyutdannet elkraftingeniør som søker en spennende og utfordrende start på karrieren? Hos iSalten Nett får du muligheten til å utforske ditt fagfelt, ta initiativ og være med på å skape løsninger som gir merverdi!

En del av et veletablert konsern

Indre Salten Energi AS er et konsern som består av morselskapet Indre Salten Energi AS og 2 datter-selskaper; iSalten Nett og ISE AS. Med vårt hovedkontor i Fauske kommune og en stolt historie, utgjør vi et dedikert team på omtrent 70 ansatte. Vår hovedoppgave er å sikre sikker leveranse av strøm og tjenester til våre kunder, og vi er alltid på utkikk etter nye forretningsområder for å møte fremtidens utfordringer. Vi søker nå en dedikert elkraftingeniør til vårt datterselskap, iSalten Nett. Som netteier er vår primære oppgave å bygge og vedlikeholde et stabilt og sikkert strømnett i Fauske og Sørfold. Vi reparerer feil raskt og effektivt, og vårt mål er å tilby rimelig og stabil nettleie for våre kunder. Vi inviterer deg til å bli en del av vårt dedikerte team og være med på å forme fremtidens energilandskap.

Er du stadig på jakt etter innovative måter å forbedre prosesser på?

Vi ser etter deg som trives i en serviceorientert rolle, samtidig som du har evnen til å være selvgående, løsningsorientert og ta initiativ. Du er ryddig, har øye for detaljer, og streber etter presisjon i alle aspekter av arbeidet ditt. Du trives med å lage dokumentasjon av høy kvalitet i tillegg til å ha en naturlig teft for teknologi og er alltid på utkikk etter måter å forbedre prosesser på. Gjennom din høye gjennomføringsevne og respekt for tidsfrister, vil du være en sentral bidragsyter hos oss.

Kvalifikasjoner:

  • God sikkerhetsforståelse
  • Høyere teknisk utdanning innen elkraftteknikk, minimum bachelorgrad. Bakgrunn som fagarbeider er en fordel, men ikke et krav.
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
  • Gode ferdigheter i dataverktøy
  • Førerkort klasse B

Hvorfor bli en del av vårt team?

Vi tilbyr en utfordrende og dynamisk arbeidsplass, hvor du som nyutdannet vil få muligheten til å utvikle deg både profesjonelt og personlig. Du vil bli en del av et miljø som verdsetter initiativ og engasjement. Søk nå og bli en viktig bidragsyter til vårt felles mål om å levere kvalitet og innovasjon innen elkraftteknikk.

SØK HER!