Lyst til å bli en del av et meningsfylt selskap i sterk vekst?

DIPS ASA søker etter en trainee som er rustet til å ta fatt på utfordrende oppgaver knyttet til en stadig økende digitalisering.

Norgesledende

DIPS konsernet er Norges ledende leverandør av e-helse til norske sykehus og en av de tre største aktørene i kommunehelsemarkedet. Sammen lager DIPS den digitale arbeidsflaten for pasientdata som over 150.000 helsefaglige ansatte hver dag bruker. Som DIPSer blir du en del av et superlag med 340 kolleger i et sterkt faglig og sosialt miljø. Hovedkontoret er lokalisert i Bodø med satellittkontorer i Oslo, Bergen, Straume, Trondheim og Tromsø. DIPS utvikler verktøy som virkelighetens helter bruker hver dag i kampen om bedre helse.

Som medarbeider i DIPS er du derfor en del av noe større og meningsfylt – du er faktisk med på å utvikle løsninger som kan bidra til å redde liv. Det handler om å levere kode med mening. Les mer om hvordan det er å jobbe i DIPS på nettsiden https://www.dips.com/no/karriere .

DIPS har hatt flere traineer, og er stadig på jakt etter kandidater med kompetanse innen teknologi. Mulighetene i DIPS er mange, og det tilbys en spennende og utfordrende arbeidshverdag.

DIPS ser etter kandidater med følgende studieretning:

  • Informatikk
  • Datateknikk
  • Informasjonsteknologi

Her kan du søke!