Jobbe med digitalisering og økonomi?

Er du nyutdannet med master i datateknikk, IT eller informatikk og elsker analyser, statistikk og digital utvikling? Du trenger ikke å lete lenger!

PBL er en landsomfattende interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for private barnehager. PBL har i dag 1.940 medlemsbarnehager med om lag 28.000 ansatte, og nå gleder de seg til å motta din søknad.

PBL (Private Barnehagers Landsforbund)

PBL-konsernet består av fem operative selskaper som tilbyr tjenester og produkter som medlemsbarnehagene og andre barnehager har bruk for. De leverer blant annet regnskapstjenester, bedriftshelsetjeneste og egenutviklede IT-verktøy til bruk i barnehagene, og nå jakter de en kandidat som kan hjelpe dem å bruke moderne teknologi til å automatisere arbeidsoppgaver og jobbe på nye og bedre måter.

– Vi i PBL søker en trainee med interesse for bruk av tall og utvikling av systemer for å presentere tall. Det er ønskelig at traineen har kompetanse innen digital analyse, script, tagger, systematisk analyse og segmentering, og ikke minst digital økonomi, sier HR-direktør i PBL, Elin Schrøder.

Traineens arbeidsoppgaver

PBL er en kunnskapsbedrift hvor det til enhver tid skjer mye spennende. Traineen kan få jobbe med mange ulike oppgaver i et veldig godt arbeidsmiljø. Her er noen av arbeidsoppgavene til traineen:

  • Bidra med digitalisering i organisasjonen på ulike områder
  • Utviklingen av systemer og verktøy for sammenstilling av store talkilder
  • Utvikling av systemer for å presentere tall i interne analyseverktøy og presentasjon av tall på egen nettside
  • Omsette tall og rapporter til analyser og anbefalinger
  • Programmere for å hente ut store mengder data

Godt arbeidsmiljø, sosialt og faglig kompetanse

PBL har mange dedikerte ansatte og god spredning blant annet i alder, kompetanse og erfaring. PBL er opptatt av å ta godt vare på den gode PBL-kulturen, blant annet ved å ha ukentlige allmøter og personalturer for alle ansatte annet hvert år. Slik ønsker de å bidra til godt internt samhold og til at de sammen kan gi barnehagene som er medlem et best mulig tilbud. 

– Vi har et godt arbeidsmiljø med mange dedikerte ansatte og god spredning blant annet i alder, kompetanse og erfaring. Traineen vår vil få mulighet til å delta på mange ulike aktiviteter i regi av vårt aktive bedriftsidrettslag og andre sosiale arrangementer, sier Schrøder.

Elin avslutter med å påpeke ønskede egenskaper i en trainee

– Vi har ikke hatt trainee i PBL tidligere, men håper at vi gjennom Trainee Salten kan få enda flere motiverte kolleger som kan tilføre oss ny kunnskap. Er du nytenkende, løsningsorientert, analytisk og nøyaktig? Ja da vil du passe perfekt til denne traineestillingen hos PBL.

Høres det spennende ut å jobbe i PBL? Skriv det i søknaden din.

Du finner mer informasjon PBL på deres nettside.