Oppleve en del av landet jeg ikke kjenner så godt fra før
Kristian A. Moen, kull 13

Kristian A. Moen, kull 13

Navn: Kristian A. Moen
Kommer fra: Konnerud i Drammen
Alder: 27 år
Utdanning: Statsviter
Skal jobbe i: Rødøy kommune som samfunnsplanlegger og delvis som næringskonsulent.

Hvorfor søkte du traineeprogrammet?

Syntes det så ut som et veldig spennende program, og en god mulighet til å oppleve en del av landet jeg ikke kjenner så godt fra før. For nyutdannede gir dette programmet helt unike muligheter.

Hvilke forventinger har du til programmet?

At jeg virkelig får utfordret meg faglig! Jeg tror jeg kommer til å lære mye og få varierte arbeidsoppgaver, som er utfordrende på forskjellige måter. Nettverksmulighetene jeg får gjennom programmet og gjennom kommunen jeg jobber i tror jeg også at vil gi meg mye.

Hva er din drømmejobb?

Drømmejobben er i stadig utvikling, men en jobb som er passe variert med store utfordringer ispedd litt rutinearbeid passer meg bra. Jeg liker å måtte ta ansvar og å kunne styre mye av dagen min selv. På dette stadiet av karrieren kunne jeg ikke drømt om en mer interessant jobb enn den jeg har nå.