Er du uredd, innovativ og profesjonell? Vil du bidra til å sette klima, miljø og bærekraft på dagsorden for et av Norges ledende it-selskaper?

Som Trainee vil du få en unik mulighet til å utforske og implementere bærekraftsinitiativer innenfor vår organisasjon og overfor våre kunder. Du vil jobbe tett med ledelsen og andre nøkkelpersoner i selskapet for å sikre at bærekraft er en integrert del av alt vi gjør.

Skaff deg et faglig og sosialt nettverk på tvers av avdelinger

Hos PowerOffice er vi 75 medarbeidere lokalisert i Bodø og har nærmere 60.000 kunder over hele Norge. Vi jobber aktivt hver dag med å skape en kultur for læring og utvikling. Hos oss vil du få mulighet til å vokse og utvikle deg både faglig og personlig, samt delta i et spennende og utfordrende arbeidsmiljø. Vi tilbyr en konkurransedyktig lønn, fleksible arbeidstidsordninger og et sterkt team med dedikerte medarbeidere, og du vil på mulighet til å jobbe på tvers av avdelingene.

SØK HER!

Vi søker etter kandidater med:

  • En sterk forståelse for bærekraft og miljøansvar
  • Evne til å tenke strategisk og utenfor boksen
  • God kommunikasjonsevne og samarbeidsevne
  • Interesse for teknologi og digitalisering

Er du faglig engasjert, tar initiativ og evner å omsette innovasjon og utviklingsarbeid til konkrete løsninger? Da vil vi gjerne snakke med deg!

Søk nå for å få en unik mulighet til å bli en del av PowerOffice-familien og være med på å forme fremtiden for bærekraft og regnskapssystemer.