En spennende start på arbeidslivet
Kristian Sandbakk Hansen, kull 14

Kristian Sandbakk Hansen, kull 14

Navn: Kristian Sandbakk Hansen
Kommer fra: Bodø
Alder: 25
Utdanning: Siviløkonom
Skal jobbe hos: Nofir

Hvorfor søkte du traineeprogrammet?

Jeg søkte Trainee Salten fordi det virket som en spennende start på arbeidslivet. Helt siden første gang jeg hørte om Trainee Salten syntes jeg programmet hørtes ut som en unik mulighet til å kickstarte karrieren etter studiene. Programmet virket som en fantastisk anledning til å få teste ulike arbeidsoppgaver, og få ta del i oppgaver som man ellers ikke nødvendigvis får som nyansatt.

Hvilke forventinger har du til programmet?

Jeg forventer en variert arbeidshverdag hvor jeg får ta del i ulike oppgaver som krever at jeg får utfordret meg selv. Fordi programmet byr på nettopp varierte arbeidsoppgaver tror jeg også det vil gi meg muligheten til å finne ut hvilke oppgaver jeg trives særlig godt med. I tillegg håper jeg å få et godt nettverk med de andre traineene og medlemsbedriftene.

Hva er din drømmejobb?

Drømmejobben må være en jobb hvor jeg trives med arbeidsoppgavene og kollegaene mine. Mer spesifikk enn det er det vanskelig å være akkurat nå. Kanskje finner jeg drømmejobben i løpet av disse to årene.