Klar kobling mellom traineeprogram og spennende muligheter i arbeidslivet
Lone Førde Winther - Kull 16

Lone Førde Winther - Kull 16

Navn: Lone Førde Winther
Kommer fra: Bodø
Alder: 33
Utdanning: Master i samfunnsvitenskap/HRM
Trainee hos: Moldjord Bygg og Anlegg

Hvorfor søkte du traineeprogrammet?

Tidlig i utdannelsen oppdaget jeg Trainee Salten. Jeg så en klar kobling mellom traineeprogrammet og spennende muligheter i arbeidslivet.  Jeg begynte på høyere utdanning i voksen alder, og følte derfor at jeg hadde det travelt med å nå karrieremålene mine. Jeg skrev i søknadsteksten at målet mitt hele veien har vært bachelor, master og deretter Trainee Salten. Grunnen til dette er rett og slett at man skal lete lenge etter en mulighet som åpner like mange dører, og gir like mange spennende utfordringer som traineeprogrammet gir.  

Hvilke forventninger har du til programmet?

Siden jeg har visst om programmet, og hatt en drøm om å være en del av det i mange år, har jeg laget meg mange forventninger i forkant. Jeg forventet i hovedsak å tilegne meg mye verdifull kunnskap og erfaring som jeg ellers ikke hadde fått mulighet til. Jeg forventet også å bygge et stort profesjonelt nettverk, gjennom de andre traineene, men også gjennom bedriftsbesøk og lignende. Realiteten har overgått alle forventningene. Jeg er heldig som har havnet i en selvstendig stilling, der jeg blir tvunget til å utvikle meg i et enormt tempo. Det stortrives jeg med. De andre traineene er engasjerte, inkluderende og tar masse initiativ til sosiale samlinger. Det utvikler seg til ekte vennskap, og ikke bare profesjonelt nettverk. Vi har det veldig gøy sammen.  

Hva er din drømmejobb?

Jeg har en bachelor i markedsføring og en master i HRM. Tanken bak denne studieveien var å kunne jobbe med employer branding. Innenfor dette feltet ligger profilering og markedsføring, men også interne prosesser som omfatter de menneskelige ressursene. Hele prosessen fra å tiltrekke seg kunder og nye ansatte, til å ta vare på dem, utvikle dem og skape et ryddig system som fungerer. Alt dette får jeg jobbe med i dag, så jeg har vært veldig heldig.