En trygg ramme til å utforske
Paulina Zvezdova - kull 16

Paulina Zvezdova - kull 16

Navn: Paulina Zvezdova
Kommer fra: Litauen
Alder: 26
Utdanning: Master i offentlig administrasjon og styring
Trainee hos: Sørfold kommune

Hvorfor søkte du traineeprogrammet?

Jeg så dette traineeprogrammet som en god mulighet til å få spennende arbeidsoppgaver som er relevante for utdannelsen min. Jeg har sett på andre traineeprogrammer over hele landet, og det var nettopp Trainee Salten som kunne tilby meg dette. Og så langt, har jeg fått mulighet til å bruke min kunnskap, og det blir vist interesse til min kompetanse. Samtidig, så har jeg blitt møtt med nye begreper og nye ukjente områder på jobben. Og dette trives jeg veldig godt med!

Hvilke forventninger har du til programmet?

Jeg forventet at traineeprogrammet skulle gi mulighet til å være med og bli kjent med utviklingen som foregår i Salten. Jeg har både fått oppgaver som berører utviklingen i regionen, men også fått mulighet til å høre fra andre trainees om hvilke prosjekter de jobber med. Traineeprogrammet bidrar derfor til en god overgang til arbeidslivet. Samtidig har traineeprogrammet overrasket meg positivt på flere områder. Det ene er at samlinger er av høy faglig kvalitet, og det andre at traineeprogrammet er en trygg ramme til å utforske og utfordre seg selv både personlig og faglig. Lederutviklingsprogrammet er helt supert, og gjennom det lærer jeg å forstå meg selv og andre mennesker bedre.

Hva er din drømmejobb?

Det endrer seg jo mer jeg lærer om meg selv og om arbeidslivet. Jeg er sikkert på at traineeprogrammet vil hjelpe meg å finne ut av dette. Det som så langt har vært viktig for meg er at jeg jobber rundt engasjerte mennesker, og jeg jobber en plass hvor jeg kan være med å gjøre en forskjell.